Raiskumieša alus tiek darīts pēc sentēvu receptēm tikai no dabīgām izejvielām, kas iegūtas no Latvijas dabas. Gatavojot alu, tiek izmantots tīrs ūdens no Gaujas nacionālā parka, miežu iesals, apiņi un raugs. Patieso garšu dod ar malku kurināms vārāmais katls. Dabīgu dzirkstumu un dzidrumu alus iegūst lēnā nogatavošanās procesā. Alus darīšana tiek izmantots tīrs ūdens no Gaujas nacionālā parka, miežu iesals, apiņi un raugs. Darīts pēc sentēvu receptēm, kas nodotas no paaudzes paaudzē, gadu gaitā iegūstot īpašu garšu. Lēni raudzēts un nogatavināts, tādejādi iegūstot dabīgu dzidrumu, dzirkstumu un dzintara nokrāsu. Izsmalcinātā dizaina pudeles lieliski iederēsies uz katra galda. Kūpināšana ir daļa no latviešu tradīcijām un ēšanas kultūras. "Raiskumieša" gardais kūpinājums rodas izmantojot cūkas "cauraudzīti". Izturēta tradicionālā marinādē, tā tiek lēni kūpināta lapu koku malkas dūmos, ievērojot pareizos laika intervālus un temperatūras. Kūpinājums lieliski sader ar "Raiskumieša" maizi, kā arī tā var būt kā lieliska uzkoda pie "Raiskumieša" alus! Maize tiek cepta malkas krāsnī, kādas kādreiz bija gandrīz katrā lauku mājā. Cep dabīga ierauga rupjmaizi un saldskābmaizi pēc senām receptēm, kas mantotas no iepriekšējām paaudzēm. Izmantojot tikai dabīgus produktus - rudzu un kviešu miltus.