Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies”), lai uzlabotu mājaslapas lietošanas pieredzi. Uzziniet vairāk par sīkdatnēm

Birojs: +371 26699899 (I-V 9-18) 

Konditorejas meistarklases

(4)
Vieta
Rīga
Dalībnieki:
1
Sezona
Visiem gadalaikiem
Derīguma termiņš
12mēn.

30 €

Pirkt

Konditorejas meistarklases

Apgūsti jaunas prasmes!

Kāpēc šis piedāvājums ir īpašs?

Mūsdienīgu sieviešu prātus ir pārņēmusi pasaules tendence gatavot mājās. Ja jubileja, tad, protams, ciemiņiem galdā jāceļ pašas gatavota torte! Ja draudzenei vārda diena, tad viņa jāpārsteidz ar pašas rokām un mīlestību gatavotiem makarūniem un zefīriem. Bet vispirms tas ir jāiemācās! Labāk par jūtūbu un gūgli to nodemonstrēs kāds, kas attīstījis šīs iemaņas līdz perfekcionismam. Gastronomijas institūta meistarklases garantē lieliski pavadītu laiku, izcilu rezultātu un saldu pēcgaršu. Ieguvējs būs ne tikai dāvanas saņēmējs, bet droši vien arī dāvinātājs.

Kas ir iekļauts piedāvājumā?

  • Piedāvājumā iekļauta viena 3 stundu meistarklase pēc Jūsu izvēles vienai personai, kur katrs darbojas pats meistara vadībā un pagatavotos kārumus glīti sasaiņo mājās nešanai.  
  • Jums tiks nodrošināts priekšautiņš uz meistarklases nodarbību.

Jums būs iespēja izvēlēties kādu no šīm meistarklasēm : Zefīru pagatavošanas meistarklase, makarūnu pagatavošanas meistarklase, eklēru pagatavošanas meistarklase, popkeiku meistarklase, kapkeiku pagatavošanas meistarklase, Pavlova kūkas meistarklase u.c

Kam dāvanu karte ir domāta?

Dāvanu karte būs labākā dāvana tiem, kas vēlas apgūt gardumu gatavošanas noslēpumus un pārsteigt citus ar savām jaunapgūtajām prasmēm!

Gatavojiet izcilus gardumus!

Vieta

Rīga

Apģērbs

Apģērbs pēc Jūsu izvēles

Laiks

3 stundas

Dalībnieki

1 persona (meistarklases notiek grupās, kur maksimālais dalībnieku skaits ir 8)

Laika apstākļi

Laika apstākļiem nav nozīmes

Cita informācija

Nepieciešama iepriekšēja rezervācija! Vietu skaits meistarklasē ir ierobežots. Vienā meistarklasē piedalās 8 dalībnieki. Jums būs pieejama bezmaksas autostāvvieta.

Atsūtīt eDāvanas paraugu uz e-pastu

 

Atrašanās vieta

Pakalpojumu sniedzējs

Gastronomijas institūts

Visas pakalpojuma sniedzēja dāvanas
Eksperta atsauksme:
Eksperts:
Agnese
Eksperta vērtējums:

No visām piedāvātajām meistarkalsēm izvēlējos zefīru pagatavošanu. Saulainā augusta pēdējās dienas vakarā devos uz Ģertrūdes ielā esošo “ApartHotel Riga”, kur pagrabstāvā, ļoti omulīgi iekārtotā virtuvē norisinās mācības. Sagaidīšana bija ļoti omulīga - ar kafiju/tēju/sulu un pašu gatavotām uzkodām. Pie kafijas tases sievietēm tomēr vieglāk iepazīties un uzsākt atraisītas sarunas. :) Joprojām atmiņā paliek jaukā atmosfēra, ko radīja komunikablā un smaidīgā meistarklases vadītāja Anna. Katra saņēmām savu vārda uzlīmīti, uzmundrinoši zaļus priekšautus un recepti, kura pēc meistarklases nodarbības palika mums. Ar darbam nepieciešamo komplektāciju bijām pilnībā nodrošinātas.

 

Vispirms gan nāksies uzzināt, kas tad slēpjas zefīram vēderā. Nekad nebūtu domājusi, ka zefīrus gatavo no āboliem, kuru biezenis ir zefīra pamata masa. Tad tam tiek pievienotas svaigas ogas. Šajā meistarklasē tās bija mellenes, avenes, zemenes – pēc izvēles. Ar garšām var variēt pēc sirds patikas, izvēloties jebkuras ogas vai augļus, kurus pievienot ābolu biezenim. Ogām sekoja cukurs, cukura sīrups, agara pulveris, olu baltums. Atklājums, kas mani ļoti pārsteidza, jo nekad nebiju dzirdējusi par šādu alternatīvu želatīnam, bija agara pulveris. Tas tiek gatavots no aļģēm, tātad izmantojams arī veģetāriešu, vegānu virtuvē un ir daudz veselīgāks, turklāt neietekmē pagatavotā ēdiena krāsu vai garšu. Šī atklājuma dēļ vien meistarklases apmeklējums ieguva jēgu. Kad visas sastāvdaļas pievienotas, masa tiek kārtīgi uzputota līdz stingrai konsistencei.

 

Nobeigumā sapildījām zefīru masu konditorejas maisiņos un izveidojām glītas zefīra formas, izgreznojot tos ar ogām vai dekoriem. Jāsaka, ka zefīra formas izveidošanā gan nepieciešams ietrenēt roku! Tie sanāca tik dažādi – dažam apaļi bumbulīši, citam piramīdas tipa, ko kolēģe laipni nodēvēja par “vienradzīšiem ar odziņu vēderā”. :) Zefīrus bija iespējams veidot dažādi – ar veselām odziņām iekšpusē vai ar odziņu uz zefīra. Dekoru klāstu papildināja arī krāsainie cukura kristāliņi, kurus varēja pārkaisīt pār maigajiem, tikko pagatavotajiem zefīriem.

 

Kulinārijas mīļotājiem ieteiktu steigties un jau drīzumā sagādāt sev vai draugiem neaizmirstamu piedzīvojumu.

Foto no aktivitātes:
Komentārs
Vērtējums
Komentāri/ noteikumi