Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies”), lai uzlabotu mājaslapas lietošanas pieredzi. Uzziniet vairāk par sīkdatnēm

Birojs: +371 26699899 (I-V 9-18) 

Kafijas pagatavošanas meistarklase

(10)
Vieta
Rīga
Dalībnieki:
2
Sezona
Visiem gadalaikiem
Derīguma termiņš
12mēn.

45 €

Pirkt

Kafijas pagatavošanas meistarklases apmeklējums (2 pers.)

Izbaudi kafijas reibinošo garšu!

Kāpēc šis piedāvājums ir īpašs?

"Kafijas meistarklasē Andris Petkēvičs dalīsies ar savām zināšanām par kafijas audzēšanu, pārstrādi, grauzdēšanu un pagatavošanu, lai Jūs iepazītu katra šī procesa ietekmi uz kafijas kvalitāti. Šīs zināšanas palīdzēs izvēlēties kvalitatīvākās un Jūsu vēlmēm atbilstošākās kafijas pupiņas. Demonstrēsim vairākas pagatavošanas metodes un šajā laikā Jums būs iespēja nogaršot un salīdzināt dažādu audzētājvalstu kafijas. Meistarklases noslēgumā redzēsiet kafijas grauzdēšanas norisi un saņemsiet 250g tikko grauzdētas kafijas.

Kas ir iekļauts piedāvājumā?

  • Piederumi kafijas degustēšanai;
  • Kafijas degustācija;
  • 250g svaigi grauzdēta kafija.

Kam dāvanu karte ir domāta?

Dāvanu karte ir domāta ikvienam, kas vēlas papildināt zināšanas par kafiju. 

Izbaudi kafijas reibonošo aromātu!

Vieta

Rīga

Apģērbs

Apģērbs pēc Jūsu izvēles

Laiks

2,5 - 3 stundas

Dalībnieki

2 personas

Laika apstākļi

Laika apstākļiem nav nozīmes

Cita informācija

Meistarklases notiek visa gada garumā reizi mēnesī.
Nākamās meistarklases sākums 20. maijā, plkst. 17:30

Atsūtīt eDāvanas paraugu uz e-pastu

 

Pakalpojumu sniedzējs

Andrito Kafijas Grauzdētava

Visas pakalpojuma sniedzēja dāvanas
Eksperta atsauksme:
Eksperts:
Vivita
Eksperta vērtējums:
Jau labu laiku ar kolēģi bijām uzmetušas aci Andritto kafijas meistarklases piedāvājumam no DāvanuServiss.lv
Tā, kā esmu kafijas mīļotāja un patīk iedzert kafiju no rītiem un to baudīt dažādās Eiropas pilsētās, kad ceļoju, tad šī šķita ļoti laba aktivitāte, ko izbaudīt kopā ar kolēģi, tas nekas, ka viņa īpaši kafiju nedzer, tomēr interesi par meistarklasi izrādīja.
Tā nu kādā pēcpusdienā abas devāmies uz Andritto kafijas meistarklasi, lai tai pieteiktos šoreiz bija jāgaida vairāk kā mēnesis, kas šķita vesela mūžība un beigās, pat gandrīz aizmirsās, tomēr, kā saka, labs nāk ar gaidīšanu.

Sagaidīja mūs pats Andrito Kafijas Grauzdētavas īpašnieks Andris. Sākumā kā jau pienākas meistarklasēs iepazīstināja ar kafiju, nedaudz vēsture, instrukcija kā to pagatavot.
Izrādās, ka kafija, kas nopērkama veikalā būtībā nav augstākās kvalitātes un visa garšo vienādi (gandrīz, atšķiras tikai nelielas nianses), tomēr tā kā tai ir augstāks noiets, tad to arī izplata vairākumā.

Kafijai, kas ir kaltēta saulē un nav pārgrauzdēta ir pavisam cits aromāts un garšu nianses. Tām pat var sajust augļu buķeti un tās ir viegli skābenas.
Tad, kad ar kolēģi bijām iemalkojušas trīs dažādu šķirņu kafijas no Etiopijas, Kolumbijas un Brazīlijas, nāca Espresso kārta. Kopumā kafija bija vairāk kā pietiekami un jāsaka, labi gan, ka tā kafijas deva, ko deva garšot bija tik niecīga, citādi enerģija būtu vairāk nekā tikai visam vakaram.
Pēc tam Andris mūs iepazīstināja ar garauzdēšanas tehniku, kā pupiņas iegūst savu veidu, kādā tās nonāk pie patērētāja.
Neskaitot interesanto stāstījumu papildus bonuss meistarklasei un visam procesam, bija tas, ka beigās arī saņem paciņu ar grauzdētajām pupiņām, ko pats mājās vari izbaudīt.

Noteikti iesaku piedāvājumu tiem, kuru vēlas atklāt daudzpusīgo kafijas pasauli!

Foto no aktivitātes:
Komentārs
Vērtējums
Komentāri/ noteikumi