2020. gada TOP 20 piedzīvojumu dāvanas

TOP 20 piedzīvojumu dāvanas

2020. gads solās būt daudz jaunu notikumu, piedzīvojumu un pārmaiņu pilns! Lai gan žurka ir mazākais dzīvnieks Ķīniešu 12 zodiaka zīmju ciklā, tā tomēr ir viena no izveicīgākajām, zinātkārākajām un atjautīgākajām zīmēm, kas tikai nozīmē, ka ir laiks sev ļaut pabūt mazliet ārpus ierastā un doties kādā sen kārotā piedzīvojumā!

Lai gan Dāvanu Serviss varēsi atrast vairāk kā 1000 piedzīvojumus, kurus noteiki iesakām izmēģināt, mēs nolēmām apkopot TOP 20 dāvanas sev vai tuvajiem, ko 2020. gadā noteikti iesakām!

Gatavi?

Aiziet!

1. Lēciens ar izpletni no rekordliela augstuma

Lēciens ar izpletni

Vai putna lidojums jau sen ir Tavs sapnis? Piepildi to šogad! Iespējams šis būs Tavs dzīves lielākais piedzīvojums – lēciens no maksimālā augstuma Lietuvā! Atrodi sev piemērotāko lēcinu ar izpletni un ļaujies brīvajam lidojumam un nebijušām sajutām!

https://www.davanuserviss.lv/davana/leciens-ar-izpletni-no-rekordliela-augstuma/

2. SUP piedzīvojums “Saullēkts purvā”

SUP piedzīvojums purvā

Purvs ir fantastiska un noslēpumaina valstība, kurā strāvo savāda enerģija, jo īpaši pašā rīta agrumā, saules stariem apspīdot mazos, žuburainos kokus un krūmus, kā arī no purva ezera izvilinot nelielu dūmaku, kas rada sajūtu, ka esi nonācis kādā pasaku zemē.

Ja Tevi šis piedzīvojums uzrunā, tad esi gatavs/gatava, ka Tev būs jāpamostas pirms 4:00, 2km uz muguras jānes 10kg smaga soma, 5min aktīvi jāpumpē dēlis, … , tad jāsaloka tas un jāieliek somā, atkal jāiet 2km ar smago somu un jāatgriežas Rīgā ap 8:00. Tu domā, kas ir iepriekšējā teikuma tukšajā daļā? Tur ir tā neizskaidrojami burvīgā fantastika, kāpēc cilvēki ir gatavi vēl un vēl tās somas nēsāt un tos modinātājus regulēt.

https://www.davanuserviss.lv/davana/sup-piedzivojums-saullekts-purva-darba-dienas/

3. Brauciens ar Ferrari, Lamborghini, KTM X – BOW R Biķernieku trasē

Brauciens ar superauto Biķernieku trasē

Izbrauc ar ekskluzīva dizaina sporta auto KTM X-BOW R. Šis ir spēcīgs un Latvijā līdz šim nepieredzēts auto. To ir izveidojis lielākais Eiropas Austrijas motociklu ražotājs KTM. KTM X-BOW R ir veidots sadarbībā ar tādām kompānijām kā “Kaska design”, “Audi” un “Dallara”. Tas izceļās ar savu neparasto konctrukciju, veiklību, dizainu, un sasniedz 100 km/h ātrumu 3,7 sekundēs. Šis ir sacīkšu sporta auto, ko varēsi pats izmēģināt trasē, un salīdzināt ar vieniem no populārākajiem Luxus klases automobīļiem – Lamborghini un Ferrari. Uzliec ķiveri, piesēdies pie jaudīgo mašīnu stūres un gatavojies trakam braucienam.

https://www.davanuserviss.lv/davanas-pie-stures/bikernieku-trase/

4. Garšu piedzīvojums restorānā “Buržujs”

Garšu piedzīvojums restroānā “Buržujs”

Buržujs ir neliels, mūsdienīgs restorāns, kurš orientējas uz sezonālu Eiropas virtuvi. Buržuja ēdieni ir pārdomāti, gatavoti no svaigām, kvalitatīvām izejvielām. Tas iespējams pateicoties sadarbībai ar nelielām vietējām zemnieku saimniecībām un ražotājiem. Buržuja mājīgā atmosfēra tā vien aicina svinēt dzīvi. Un iemeslu svinībām var atrast katru dienu.

https://www.davanuserviss.lv/davana/garsu-piedzivojums-kafejnica-burzuja-brokastis/

5. Improvizācijas izrāde ar vakariņām “Shitty Dinner”

“Shitty Dinner”

Esi noguris no viltus apkalpošanas standartiem un esi gatavs uzzināt, ko patiesībā domā, bet neizdara pavāri un viesmīļi Tava restorāna apmeklējuma laikā? Tev būs iespēja būt daļai no pārsteigumiem pilnas improvizācijas izrādes, kuras laikā satiksi godīgāko apkalpojošo personālu un, tajā pašā laikā, izbaudīsi gardas vakariņas trijās kārtās. Negaidīti pārpratumi, traks pavārs, satraukti viesmīļi un pats galvenais – smaidīgi viesi, ar kuriem kopā pavadīsi vakaru kā daļa no izrādes.

https://www.davanuserviss.lv/davana/improvizacijas-izrade-ar-vakarinam-un-vinu-shitty-dinner-2-pers-riga/

6. airBaltic dāvanu karte

airBaltic dāvanu karte

airBaltic galamērķu tīklā katrs atradīs ko sirdij tuvu – vai tās būtu saulainas pludmales, sniegotas kalnu nogāzes, rosīgas lielpilsētas vai dabas brīnumi, kur atvilkt elpu no ikdienas skrējiena.
Turklāt ar šo dāvanu karti var norēķināties ne tikai par aviobiļetēm, bet arī papildpakalpojumiem – reģistrēto bagāžu, sēdvietas izvēli un debešķīgi gardu maltīti lidojuma laikā.

https://www.davanuserviss.lv/davana/airbaltic-davanu-karte-50-eur-vertiba/

7. Eklēru pagatavošanas meistarklase “Raunas dārzs”

Eklēru pagatavošanas meistarklase “Raunas Dārzs” eklērnīcā

Gribi iepriecināt sevi vai savus mīļos ar mājās gatavotiem eklēriem? Tu to vari! Piedalies meistarklasē un, iespējams, jaunās prasmes vēl ilgi priecēs Tavus mīļos un Tevi, kad mājās gatavoti eklēri būs Jūsu turpmāko svētku neatņemama tradīcija!

Eklēru darbnīca piedāvā iemācīties izcept un pagatavot eklēru no A-Z. Meistarklases laikā katrs dalībnieks apgūst eklēru pagatavošanas tehniku, sagatavos pildījumus un izdekorēs pats pēc savas gaumes. Mājās būs iespēja doties ar pilnu kasti paštaisītiem eklēriem, recepti un labu garastāvokli!

https://www.davanuserviss.lv/davana/ekleru-gatavosanas-meistarklases-eklernica-raunas-darzs/

8. Wellness centra apmeklējums

Wellness Oasis ūdens relaksācijas centrs

Nodoties pilnīgai atpūtai, uz mirkli aizmirstot ikdienas rūpes, un atgūt enerģiju iespējams Hotel Jūrmala Spa saunu baseinu centrā „Wellness Oasis”. Izbaudiet pilnvērtīgu un veselīgu atpūtu relaksējoties SPA centrā. 

https://www.davanuserviss.lv/davana/wellness-centra-apmeklejums-2-pers/

9. Joker kluba ūdens relaksācijas centra apmeklējums

Joker klubs ūdens relaksācijas centrs

Joker kluba ūdens relaksācijas centrs sniedz daudzveidīgas iespējas kvalitatīvas SPA atpūtas cienītājiem, liekot aizmirst par ikdienas rūpēm acumirklī! Skaistumam un labsajūtai pieejams neliels peldbaseins ar masāžas kaskādēm, septiņas dažādu veidu pirtis, kā arī sajūtu duša.

Laiskākas atpūtas cienītāji pozitīvi novērtēs relaksāciju SPA masāžas vannās, baudot gardu kokteili, smieklus un sarunas divatā.

https://www.davanuserviss.lv/davana/joker-klubs-udens-relaksacijas-centra-apmeklejums-2-pers-3h-riga/

10. Drošas braukšanas „PAMATA KURSS”

Drošas braukšanas apmācības

Šī kursa laikā tiek sniegti visaptveroši pamati automašīnas vadīšanā uz dažādiem brauktuves segumiem! Apgūsti  pareizu auto vadīšanas tehniku ekstremālos un slidenos apstākļos. Situācijas, kas uz koplietošanas ceļiem nereti beidzās ar pamatīgu izbīli vai pat nelaimes gadījumu, šī kursa ietvaros tiek simulētas absolūti drošos apstākļos. Iemācies to, kā droši veikt straujus manevrus un izvairīties no šķēršļiem, kā arī pareizu bremzēšanas tehniku! Un dodies pretī saviem piedzīvojumiem droši!

11. Lidojums ar lidmašīnu virs Rīgas diviem

Lidojums ar lidmašīnu diviem

Dodies lidojuma piedzīvojumā virs Rīgas! Lidojuma maršrutu varēsi izvēlēties pats, saskaņojot to ar pilotu. Prasmīgs un profesionāls pilots parūpēsies, lai no lidojuma gūtu tikai vislabākās emocijas. Izbaudi neaizmirstamas sajūtas, kā arī novērtē iespaidīgos skatus no putna lidojuma. Pacelšanās virs Rīgas var būt gan romantiska dāvana pārim vai vienkāršs piedzīvojums ar draugiem. izvēlies Tu!

https://www.davanuserviss.lv/davana/lidojums-ar-lidmasinu-virs-rigas-diviem/

12. Lidojums ar deltaplānu virs Rīgas

Lidojums ar deltaplānu

Iekaro debesu plašumus un pārvari bailes,ja tādas ir! Lidojumā ar deltaplānu apskati mūsu galvaspilsētu no putna lidojuma un izjūti neticamu brīvības sajūtu. Unikāla ekskursija debesīs, kas nelīdzināsies nevienai citai.

https://www.davanuserviss.lv/davana/lidojums-ar-motodeltaplanu-no-udens-10-min/

13. Vakariņas tumsā „Dine in the Dark“

Dine in the Dark

Vai spēj iedomāties, kādas sajūtas pārņem, baudot vakariņas pilnīgā tumsā? Tas ir nebijis piedzīvojums taustei, dzirdei, ožai un garšai, kurš garantē 100% jautrību. Laipni viesmīļi, kuri būs aprīkoti ar īpašajām nakts redzamības brillēm, ievedīs jaunā garšu un izjūtu pasaulēNobaudītā maltīte – uzkoda, pamatēdiens un deserts, kopīgie smiekli un atklājumi – tie izvērtīsies par vienu no neparastākajiem stāstiem, ko atcerēties un stāstīt citiem vēl ilgi pēc tam!

https://www.davanuserviss.lv/davana-gardeziem/vakarinas-tumsa/

14. Brančs diviem Rocket Bean

Brančš brīvdienu rītos

Rocket Bean Roastery ir kafejnīca-grauzdētava, kas iemantojusi cilvēku sirdis ar savu unikalitāti un kvalitāti – svaigi grauzdētu kafiju, viesmīlīgu apkalpošanu un “Micheline” pieredzi ēdiena pagatavošanā. Ļaujieties nesteidzīgam brīvdienas rītam, baudot bagātīgas vēlās brokastis un svaigi grauzdētu kafiju.

15. Brauciens ar vučko Siguldas kamaniņu trasē

Brauciens ar vučko

Šī neaizmirstamā aktivitāte noteikti paliks atmiņā uz visiem laikiem, ātrums, adrenalīns, trases virāžas –  tas viss ir tik piesātināts ar emocijām! Izbaudi, ja vēlies sajust patiesu adrenalīna devu un nedaudz sajust to, ko sajūt mūsu slavenie kamaniņu braucēji!

https://www.davanuserviss.lv/davana/brauciens-ar-vucko-siguldas-kamaninu-trase-4-pers/

16. “Wood Religion Barber Shop” apmeklējums

Wood Religion barbershop

“Wood Religion Barber Shop” piemīt īsteni aristokrātiska aura un tas ir pirmais barber shops Latvijā, kas darbību uzsācis 2013. gadā, un ir augstu novērtēts gan latviešu, gan ārzemju viesu vidū. Vīriešu frizētavas profesionālie speciālisti, kas piekopj gadiem ilgas tradīcijas, spēs atrast vispiemērotākos matu griezumus un bārdas formas, apmācīt kā tos kopt ikdienā, kā arī palutināt ikviena vecuma vīrieti. Tas ir īsts piedzīvojums – sākot ar sarunām un beidzot ar labi pavadītu laiku, un neatvairāmu izskatu.

https://www.davanuserviss.lv/davana/pirmklasiga-wood-religion-barber-shop-apmeklejums-50/

17. Atpūta Mārcienas muižā

Atpūta Mārcienas muižā

Mārcienas muiža ir ideāla vieta, kur aizbēgt no ikdienas steigas, rūpēm un vienkārši ļauties maksimālai relaksācijai. Atpūties senā muižā ar mājīgu atmosfēru, personīgu uzmanību, garšīgu maltīti un relaksējošām SPA procedūrām.

18. Brīvdienas namiņā kokā „Miera Ostā“

Brīvdienas namiņā kokā

Kurš gan bērnībā nav sapņojis par namiņu kokos? Laiks piepildīt bērnības sapņus! Aizbēdz no pilsētas trokšņiem un izbaudi  īpašu noskaņu, lūkojoties uz Pāvilostas jūras krastu no namiņa kokā, kas atrodas tikai 20 metru attālumā no jūras. “Miera osta” būs lieliska vieta, kur aizmirst par ikdienas rūpēm, pastaigājoties pa priežu mežu, baudot gleznaino dabas ainavu, dodoties nesteidzīgā pastaigā uz Akmeņraga bāku vai Pāvilostu, vai vienkārši atpūšoties jūras krastā. Neskartas pludmales pieskāriens pie kājām, jūras šalkas un priežu sila smaržu virpulis!

https://www.davanuserviss.lv/davana/brivdienas-namina-koka-miera-osta-2-pers/

19. Kinoteātra „CINAMON” apmeklējums diviem

Kinoteātra CINAMON apmeklējums

Lai arī kāda kino fans Tu būtu – drāmas, komēdijas, šausmu filmu, trilleru, animācijas vai romantikas, CINAMON kino var baudīt it in visu! Kinoteātra CINAMON kinozāļu dizains ir veidots tā, lai skatītājam sniegtu maksimālu komfortu vizuālo un skaņas efektu baudīšanā, ko nodrošina jaunākās tehnoloģijas. 

https://www.davanuserviss.lv/davana/kino-fans-kinoteatra-cinamon-apmeklejums-diviem/

20. Piepūšamā šķēršļu pilsēta uz ūdens “Esena dārzos”

Piepūšamā šķēršļu pilsēta

Esena dārzi ir maģiska vieta, kas atrodas vien pāris km attālumā no pilsētas drūzmas. Dodieties kopīgā atpūtā un ļaujieties fantastiski jautram piedzīvojumam Esenas dārzu piepūšamajā šķēršļu pilsētā uz ūdens! Pārvietošanās pa pilsētas „ielām” prasīs no Tevis veiklību, un Tu ļoti ātri sapratīsi, ka peldošā šķēršļa nepārvarēšana beidzas ar patīkami jautru iegāšanos ūdenī!

https://www.davanuserviss.lv/davana/piepusama-skerslu-pilseta-uz-udens-nedelas-nogale/

Comments

comments