Vasaras brīvlaiks ir klāt – laiks piedzīvojumiem!

Eksāmeni nokārtoti, kontroldarbi uzrakstīti un vēl viens interesants skolas gads ir noslēdzies. Kādam šis bija pēdējais skolas gads pirms iesoļošanas lielajā dzīvē, bet kādam pirmais ceļā uz to. Vasara ir tepat aiz stūra un ir pēdējais laiks to izplānot neizmirstamu un īpaši aizraujošu!

Lietainām dienām:

Dienās, kad nelutina saulīte, izbaudi laiku ar ģimeni, spēlējot vairāk nekā 100 izklaidējošas spēles “Playoff Arena”. Bljards, futbola šautriņas, boulings, golfs un daudz citas aizraujošas spēles, par kurām iespējams vēl nebūsi dzirdējis.

Saulainām dienām:

Paķer līdzi ģimeni un draugus, un dodies spēlēt peintbolu uz “Peintbolaparks.lv”. Tā ir lieliska izklaide, kas ļaus izbaudīt gan labi pavadītu laiku, gan pamodinās Tevī sacīkšu garu. Kurš no jums būs visizveicīgākais un kurš šaus visprecīzāk? 

Īpaši karstām dienām:

Kas var būt labāks par saulē kūstošu saldējumu īpaši karstā un saulainā dienā? Dodies uz Rūjienu, lai dotos ekskursijā uz “Rūjienas saldējuma pasauli”, nobaudi gardos saldējumus. Kurš tad būs gardāks – vaniļas, šokolādes vai tomēr zemeņu? 

Dienām, kad gribas paslinkot:

Dodies kopā ar savu otro pusīti uz Lietuvu izbaudīt trīs dienu atpūtu pie jūras viesnīcā “Palangos Vėtra”. Šeit jūs izbaudīsiet nesteidzīgu atpūtu – brokastis viesnīcas restorānā, varēsiet izvēlēties muguras vai kāju masāža, relaksēties peldbaseinā un džakuzi, kā arī pasildīties saunas kompleksā. 

Aktīvā atpūtas mirkļiem:

Mums katram ir sarakstiņš ar piedzīvojumiem, ko dzīves laikā vēlamies piedzīvot un vasara ir īstais laiks, kad tos īstenot. Pacelies 500 metrus virs zemes lidojumā ar paraplānu (tandēmā ar instruktoru). Izbaudi brīvību un vēju matos! 

Viļņainām dienām:

Saule, ūdens un vējš – ideāla kombinācija, lai iemācītos vai atjaunotu jau esošās iemaņas vasaras aizraujošākajā ūdens izklaidē – vindsērfingā! Dodies uz Salaspili, kur pieredzējuši instruktori Tev iemācīs savaldīt un pārvaldīt vēju! 

Ja vēl nezini, kāda būs Tava vasara, izvēlies Dāvanu komplektu “Vasaras piedzīvojumi”, jo tajā atradīsi piedzīvojumus, kas padarīs Tavu vasaru neaizmirstamu! 

Comments

comments