Saki “JĀ!” kāzu dāvanai

Gada romantiskākā sezona ir klāt! Ziedi, laimes asaras un skaļākie JĀ! Ja arī tu šogad esi ielūgts piedalīties kādos mīlestības svētkos – esam sagatavojuši idejas kāzu dāvanai, ko jaunais pāris atcerēsies tik pat spilgti kā savu laimīgo dienu!

Pastaiga mākoņos

Kāzas jau tā liek pacelties jaunlaulātajiem kādu soli virs zemes. Pacel viņu sajūtas vēl augstāk un pārsteidz ar lidojumu gaisa balonā! Profesionāls pilots, neaizmirstami skati un iespēja piedzīvojumu izmantot dažādās Latvijas vietās! 

Tu esi mana miera osta

Nav jau noslēpums, ka gatavošanās kāzām ir ne vien skaists laiks, bet arī gana saspringts un stresa pilns. Tā ka šobrīd medusmēnesis Bahamu salās būs nedaudz jāatliek, atpūta pie mūsu pašu Baltijas jūras būs piemērota dāvana jebkuram pārim. Turklāt “Miera ostā” atradīsi pašu romantiskāko namiņu kokā!

Laiks divatā

Kad ar kāzu viesiem glāzes saskandinātas un dzīres aizvadītas, būs lieliski pavadīt laiku divatā! Dāvā kādu no brīnišķīgām restorānu pieredzēm pilsētā vai varbūt vakariņu pieredzi apvieno ar improvizācijas izrādi vai ēdiena baudīšanu pilnīgā tumsā! Piešķir jaunlaulāto dzīvei asumiņu!

Kopā visur!

Izaicini jaunlaulātos un kādu vēl nepieredzētu piedzīvojumu! Saullēkts purvā būs izcils piedzīvojums viņiem kā komandai, turklāt skati saulei lecot būs neaizmirstami!

Dāvana aploksnē? Esi oriģināls!

Protams, daudzi pāri lūgs dāvanu pasniegt tā, lai viņi to varētu izlietot pēc saviem ieskatiem. Tomēr esi oriģinālāks un paslēp jaunā pāra lūgto dāvanu kādā piedzīvojuma dāvanu kartē. Lai tas būtu draudzīgi arī tavam maciņam, esam sagatavojuši īpašu kategoriju, kur atradīsi piedzīvojumus līdz 10 EUR.

Comments

comments