Izlaiduma dāvanu TOP 10

Pavisam drīz varēsim sveikt absolventus ar viņu sasniegumiem! Bet pirms tam ir jāatrod piemērota dāvana izlaidumā! Ja joprojām nezini kā iepriecināsi savu absolventu, Tu esi īstajā vietā!

Populārākās izlaiduma dāvanu idejas 2021. gadā

1. Dāvanu karte piedzīvojumam

Nav noslēpums, ka piedzīvojumu dāvanu kartes nomināls ir viena no populārākajām dāvanām. Ar šādu dāvanu absolvents varēs izvēlēties sev tīkamāko piedzīvojumu no vairāk kā 1000 iespējām.

2. Ballīte Esena dārzos

Dāvā iespēju atpūsties ģimenes vai nelielā draugu lokā! Esena dārzu Zvanu telts būs piemērota vieta piknikam, turklāt katra telts ir aprīkota ar stilīgu interjeru

3. Lidojums ar lidmašīnu

Katrs izlaidums ir kā iespēja izplest spārnus! Dāvā simbolisku dāvanu – lidojumu ar lidmašīnu un sniedz absolventam iespēju redzēt kādu no Latvijas pilsētām no putna lidojuma!

4. Improvizācijas vakariņas Shitty Dinner

Šīs jautrās vakariņas būs lieliska dāvana ikvienam absolventam, kurš novērtē labu humoru un gardus ēdienus!

5. Šaušanas piedzīvojumi

Šis izlaidums ir kā precīzs trāpījums mērķī! Dāvā kādu no šaušanas piedzīvojumiem un iespējams absolvents iegūs jaunu hobiju!

6. Floutinga piedzīvojums

Dāvā patiesu relaksāciju un atpūtu! Šī būs pareizā izvēle dāvanai ikvienam no absolventiem, jo ļaus atgūt mieru pēc daudzajām darba stundām.

7. Lidojums ar paraplānu

Šī noteikti būs atmiņā paliekoša dāvana. Skaisti skati, lidojuma pieredze un adrenalīns. Vai var būt vēl labāka dāvana?

8. Lēciens ar izpletni

Daudziem sapnis ir lēciens ar izpletni! Piepildi absolventa sapni un dāvā neaizmirstamu pieredzi. 

9. Brauciens ar superauto

Traukties pretī jauniem piedzīvojumiem! Kurš gan nav sapņojis vadīt kādu no superauto? Šī ir Tava iespēja iepriecināt izlaidumā ar jaudīgu dāvanu!

10. SUP piedzīvojumi

Pēc kārtīga darba skolas vai studiju solā, dāvā iespēju izbaudīt vasaru uz visiem 100 procentiem! SUP piedzīvojumi būs ne tikai aktīvi, bet dāvās arī īstu baudu acīm!

Ja neatradi meklēto dāvanu šeit, ieskaties un izvēlies kādu citu no 1000 piedzīvojumiem!

Comments

comments