Jau pavisam drīz izlaidumu laiks!

Izlaidumu laiks, skaistais brīdis, kad skolas uztraukums ir paskrējis garām, dodot ceļu jaunam skaistam dzīves perioda sākumam!

Izlaidumu laiks!

Kamēr absolventiem ir vēl neliels satraukums par pēdējiem eksāmeniem, to rezultātiem un izlaiduma svinībām, Jums ir laiks izvēlēties viņiem piemērotāko dāvanu, lai sagādātu neaizmirstamu prieku par dāvanu un skaistas emocijas viņu īpašajā dienā. Pārsteidziet absolventus ar dāvanu, kas viņiem paliks atmiņā! Absolventi ir dažādi, kāds pēc skolas absolvēšanas vēlas mieru un klusumu, cits ar pilnu sparu vēlas doties vasaras piedzīvojumos, savukārt, daži vēlas turpināt pilnveidoties un gūt jaunas, noderīgas zināšanas. Lai Jūsu dāvanu izvēle būtu vieglāka, mēs piedāvājam dažādas dāvanu rekomendācijas. Pieejamas speciālas dāvanu kategorijas, dāvanu TOP un pat izlases, kas padarīs dāvanas izvēli vienkāršāku.

Tos, kuri mācību laikā noguruši no eksāmeniem un skolas pārbaudījumiem ieprieciniet ar patīkamām, aizraujošām un relaksējošām dāvanām, lai miers un labsajūtas sajūta piepilda viņu sirsniņas pēc eksāmenu laika. Uzdāviniet viņiem dāvanas, kurās viņi var patīkami relaksēties, atpūsties un izbaudīt miera mirkļus, piemēram,:

Aktīvos un vienmēr kustībā esošos skolu absolventus ieprieciniet ar kādu aizraujošu aktivitāti, lai viņus uzrunā piedzīvojumu gars un adrenalīns dod možu noskaņojumu visas vasaras garumā. Lai emocijas sit augstu vilni, dāviniet:

      • Lēcienu ar gumiju no Siguldas vagoniņa;
      • Dažnedažādākos lidojumus.. lidmašīnas, gaisa baloni, deltaplāni – to visu atradīsi pie mums;
      • Dāvanas pie stūres – Ferrari, kartingi, drifta taxi. Nāc, ieskaties!

Vienmēr zinošos absolventus pārsteidziet ar jaunām zināšanām un gudrībām. Dāviniet viņiem izglītojošas un noderīgas dāvanas, lai viņu prasmju klāsts kļūtu vēl bagātāks un viņi padomos dalītos ne tikai ar Jums, papildiniet viņu ikdienu ar jaunu un dažādu pieredzi. Zinošajiem absolventiem dāviniet interesantas un noderīgas dāvanas, kā :

Ieprieciniet absolventus ar dāvanām un labiem vārdiem, kaut arī izlaiduma diena un skolas absolvēšana ikvienam tāpat ir priecīgs mirklis, absolvents novērtēs dāvanu, kas dāvināta no sirds! Turklāt dāvanu, kas iegādāta DāvanuServiss.lv vari papildināt ar īpašu novēlējumu vai apsveikumu absolventam. Trūkst vārdu? Izvēlies kādu no mūsu piedāvātajiem apsveikumu variantiem!

Lai apskatītos un iegādātos dāvanas apmeklējiet www.davanuserviss.lv

Comments

comments