Vakariņas tumsā jeb Dinner in the Dark

Ik katru vakaru, ieturot vakariņas, mēs tās nevaram iedomāties bez gaismas iedegšanas telpā. Bet ir vietas, restorāni, kur pasniedz smalkāko ēdienu, sievietēm ir elegances apvītas kleitas un vīrietim klasiskais uzvalks, kur gaismas trūkums tiek uzskatīts par priekšrocību. Dinner in the Dark jeb Vakariņas tumsā šķiet kaut kas neiespējams, jo tumsā mēs neredzam viens otru un spējam atbrīvoties un justies brīvi.

Vakariņas tumsā - sajūtām bagāts piedzīvojums!

Vakariņas tumsā – sajūtām bagāts piedzīvojums!

Vakariņas tumsā ir Eiropas valstīs jau pazīstams pasākums, kas uzrunā cilvēkus, kuri nebaidās izmēģināt kaut ko jaunu. Viss ir ļoti vienkārši, Tu iegādājies dāvanu karti, rezervē galdiņu, ierodies norunājatajā laikā un norunātajā vietā.

Ierodoties laipns viesmīlis ar nakts redzamības brillēm aiz rociņas pavada uz restorānu aiz bieziem jo bieziem, dubultiem aizkariem pilnīgi tumšā telpā. Nepacietības mākti un patīkamā satraukumā viesi gaida un čukstus sarunājas. Kas nu būs? Kā būs? Tālāk seko mazliet neveiklas sasveicināšanās, patīkamas iepazīšanās un galda piederumu meklēšana, kas patiesībā novietoti tev tieši priekšā. Jautrība, smiekli, mēģinājumi uzminēt, kāds ēdiens ir katram šķīvi, izvēršas par pozitīva lādiņa devu visam vakaram.

Vakariņas Tumsā pašlaik tiek veiksmīgi praktizētas tādās pasaules valstīs kā ASV, Austrālija, Francija, Anglija, Lietuva u.c. un jau vairāk kā 2 gadus šis ekskluzīvais un klientu iecienītais piedzīvojums ir pieejams arī Latvijas restorānā „Olīve”.

Ja vēl nav sanācis nobaudīt neaizmirstamo Dinner in the Dark pasākumu , tā ir iespēja un izaicinājums 2015. gadam, kuru katrs īstens gardēdis var izmēģināt uz savas ādas, kā ir, kad visapkārt valda tumsa un brīva, smieklu un pozitīvisma pilna atmosfēra.

Vairāk informācijas par mūsu piedāvājumu meklē: https://www.davanuserviss.lv/davana-gardeziem/vakarinas-tumsa/

Comments

comments