.. un viņa teica: “JĀ!”

Tas viss reiz sākās ar maģisku Jā vārdu. Pareizi – kāzas! Romantiskākais un sapņainākais notikums pāra dzīvē. Kāzas, tas ir rituāls, kas savieno divu cilvēku sirdis, prātus, viņu mantas un ikdienas lietas vienā kopumā, ar to aizsākas viņu kopīgā jaunā dzīve.

shutterstock_248826811

Kad kāds pasaka vārdu “kāzas”, mēs uzreiz iedomājamies tradicionālu, lielu, baltu kleitu, pušķi, smaidus, laba vēlējumus, kāzu torti un mūžīgas mīlestības solījumus, taču tas viss nenāk tik vienkārši. Kāzas kā jau visus nozīmīgus brīžus ir jāplāno, sākot ar katru sīkumiņu, turklāt katram pārim ir savas vēlmes un prioritātes.

Ja Tu esi ielūgts uz kāzām vai piedalies tajās kā viens no vedējiem, arī uz Tevi guļas zināma atbildība – pareizas un piemērotas dāvanas izvēle! Tāpēc mēs piedāvājam Tev dažādu dāvanu TOP sarakstus, jo katrs pāris ir savādāks!

Romantiskie TOP galamērķi Latvijā:

  • Dikļu pils – vasarīga, zaļa parka ieskauta senlaicīga pils ar pasakaini skaistām pils istabām, ECO SPA piedāvājumiem un romantisku noskaņu.

Avots: Dikļu Pils – Kāzas Dikļu Pilī

  • Piena Muiža – Apstādini mirkli Piena Muižā!Cilvēkam visos laikos pati galvenā un visdārgākā dzīves vērtība ir – laiks, miers, klusums. Tie ir dārgumi, kurus gribam katrs iegūt pēc iespējas vairāk un sev paturēt ilgāk. 
13027_r

Avots: Piena Muiža – Piena SPA

    • Mālpils Muiža – Mālpils muižai, gluži kā cilvēkam, ir savs likteņstāsts, radītājs un dzīve. Atpūšoties Mālpils muižā, Jums būs iespēja baudīt mieru, skaistumu un brīnišķīgu noskaņu.
6275_r

Avots: Mālpils Muiža

  • Atpūta Siguldas viesnīcās – Sigulda – tā esot Latvijas mazā Šveice!

TOP aktīvajam pārim:

  • Lidojums gaisa balonā – Rīta saule, vējš matos un, protams, ak, kas par ainavu! Lidojumi iespējami gan Latvijā, gan arī Lietuvā un Anglijā!
shutterstock_74108914

Lidojums ar gaisa balonu DāvanuServiss.lv

Brauciens ar jahtu - sapņu piedzīvojums!

Brauciens ar jahtu – sapņu piedzīvojums!

Idejas Vecmeitu un Vecpuišu ballītēm:

shutterstock_158588768

  • Vecpuišu ballīte – Ja vēlies vecpuišu ballītē sarīkot kaut ko patīkamu un atmiņā paliekošu, izvēlies kādu no DāvanuServiss.lv dāvanu piedāvājumiem!  

shutterstock_130455239
Tomēr nekas neiekrita acīs? Visas kāzu dāvanas atradīsi ŠEIT!

Comments

comments