Romantiskas Valentīndienas dāvanu idejas

Mīlestība virmo gaisā! Gada romantiskākā diena tuvojas! Valentīndienā mēs svinam mīlestību un draudzību. Ir laiks meklēt piemērotu dāvanu Valentīndienā.

Varbūt šogad sarkanu rožu un konfekšu vietā dāvā ko atšķirīgu un atmiņā paliekošu. Protams, puķes ir jauks pārsteigums, bet šogad aicinām Tevi būt oriģinālākam izvēlēs!

14. februāris ir tikai vienreiz gadā, tāpēc padari to īpašu un pārsteidz mīļoto ar romantisku piedzīvojumu. Esam apkopojuši 5 piedzīvojumu dāvanu idejas Valentīndieni. Un pats labākais ir tas, ka šīs dāvanas ir domātas diviem, lai jūs varētu izbaudīt romantiskus mirkļus kopā.

Romantisks piedzīvojums Valentīndienā

SPA brīvdienas kādā no viesnīcām, aktīvā atpūta vai gardēžu piedzīvojums. Vai kāds no šiem piedzīvojumiem izklausās piemērota dāvana Valentīndienā Tavam mīļotajam cilvēkam?

1. SPA atpūta

Dāvā relaksējošus brīžus! Izvēlies kādu no masāžām vai SPA procedūrām un palutini mīļoto cilvēku. Mūsu piedāvājumu klāstā atradīs arī masāžas pāriem! 

2. Dāvanu komplekti

Labākie piedzīvojumi apvienoti visdažādākajos komplektos! Sākot ar adrenalīna pilniem un beidzot ar pavisam romantiskiem dāvanu komplektiem! Izvēlies tematiku, kas tavai otrajai pusītei varētu patikt vislabāk, bet piedzīvojuma izvēli atstāj mīļotā ziņā! 

3. Nakšņošana viesnīcā

Izbēgt no ikdienas un nodoties pilnīgai relaksācijai. Dāvā laiku kopā! Izvēlies kādu no Rīgas vai Latvijas labākajām viesnīcām un izbaudi mazu atvaļinājumu! Mūsu piedāvājumu klāstā atradīsi luksusa klases viesnīcas kā arī nelielas lauku viesnīcas, kur baudīt mieru un klusumu. 

4. Restorāns mājās

Mīlestība iet caur vēderu? Pārliecinies pats! Laikā, kad restorānus apmeklēt nav iespējams, dāvā neaizmirstamu garšas piedzīvojumu mājās un izbaudi kādu no mūsu restorānu piedāvājumiem līdzņemšanai!

5. Aktīvā atpūta

Gulēšana dīvānā nav par jums? Dāvā aktīvu piedzīvojumu! Lai ko tu izvēlētos – ziemas priekus, kvadraciklus, sniega motociklus, kartingus vai jāšanu ar zirgiem – esam droši, ka jebkurš piedzīvojums liks sirdij pukstēt straujāk!

Comments

comments