Ko dāvināt Ziemassvētkos?

Svētku sajūta šogad mūs pārsteidza jau novembra beigās. Laikam tāpēc, ka pašas kopīgi ļāvām šīm jaukajām emocijām ienākt mūsos.

Decembris ir viens no skaistākajiem gada periodiem, kas daudziem paiet, darot lielus darbus, domājot par to, kā iepriecināt savējos ar skaistiem mirkļiem, unikālām dāvanām un vēl ir jāpaspēj uzcept piparkūkas, jāapēd daudz mandarīni, jānopērk skaista kleita, utt.

Šis ir saspringts laiks, taču mūsu sirdīs jūtam, ka tuvojas svētki, kas nesīs mums sen gaidīto prieku, pārsteigumus un jauki pavadītu laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Lai kaut nedaudz atvieglotu Tavu rūpju slogu par to, ko dāvināt Ziemassvētkos, esam sagatavojuši Tev nelielu sarakstu ar dāvanām, kas šogad ir izpelnījušās mūsu atzinību. Mūsu komanda tās ir izmēģinājušas un atzinušas, ka šo dāvanu dāvinātāji var būt droši, ka pārsteigums būs izdevies un saņēmējs būs apmierināts.

iStock_000014880814Small

Braucieni ar kartingu hallē Preses nams. Ļoti laba vieta, kur pavadīt laiku ar draugiem, patīkama un draudzīga apkalpošana. Brauciena laikā sacensību gars sita augstu vilni, kā arī bija vēlme pārbaudīt, cik izveicīga mēs katra esam un ko spējam sasniegt. Pēc brauciena mums katrai tika izsniegat rezultātu lapa ar saviem un konkurentu rezultātiem. Bija ļoti interesanti salīdzināt. Kopumā mums bija tikai pozitīvas emocijas un zinājām, ka drīzumā vēlēsimies aktivitāti atkārtot.

DSC_0969

SPA rituāls “Sapnis pirms Ziemassvētkiem” ir brīnišķīga dāvana svētkos. Pati procedūra sevī ietver stundu garu, aromātisku masāžu, kas saspringtajā dzīves rutīnā ļaus relaksēties kaut uz mirkli. Iesakām dāvanu tiem, kuriem patīk kanēļa un krustnagliņu aromāts.

Nav noslēpums, ka daudzi no mums vēlētos, ja ne paši sēdēt pie lidmašīnas pilota vadības ierīces, tad vismaz sēdēt pilota kabīnē, kamēr notiek lidmašīnas pacelšanās vai nolaišanās. Tagad tas ir iespējams ikvienam! Piedzīvojumu dāvana Aviosimulators ir iespēja pacelties un nolaisties ar dažādām lidmašīnām, izjust adrenalīnu un atbildību, kas ir katras lidmašīnas pilotam. Unikālas sajūtas!

Ja vēlies sagādāt īpašu pārsteigumu savam mīļajam cilvēkam, mēs iesakām Tev uzdāvināt SPA atpūtu viesnīcā Hotel Ezeri „Sirsnīgais Ziemassvētku sveiciens“. Tā būs burvīga atpūta, kas ietver sevī nakšņošanu, patīkamu masāžu diviem, pirts apmeklējumu, gardas brokastis un lielisku apkalpošanu! Labākā vieta, kur pavadīt brīvdienas!

Šokolādes SPA rituāls no Cremona SPA. Ja Tu esi šokolādes cienītājs, noteikti iesakām Tev izmēģināt šokolādes SPA rituālu. Tā būs maiga masāža, kurā ik pa laikam Tu sajutīsi vieglu šokolādes smaržu, kas patīkami papildinās relaksējošo masāžu. Pēc šīs masāžas vēl ilgi saglabājas labs noskaņojums un sajūta par patīkamu atpūtu.

Dāvanu komplekts Gardēžu piedzīvojums ir brīnišķīga iespēja uzdāvināt iespēju apmeklēt kādu jauku restorānu ne tikai Rīgā, bet arī Jelgavā, Valmierā, Kuldīgā, u.c. Latvijā. Šis komplekts ļauj izvēlēties pusdienot vai vakariņot tādā atmosfērā, kāds tajā brīdī Tev ir noskaņojums. Ļoti laba dāvana!

Ja vēlies sagādāt patiesu prieku, pārsteigumu un sapņu piepildījumu sporta automašīnu fanam, Tu noteikti vari iegādāties braucienu ar Ferrari vai Lamborghini. Dāvana būs unikāla iespēja izjust šo superauto daiļumu, ātrumu, patīkamo motora dūkoņu un garām gājēju apbrīnu.

14563_r

Arvien populārākas izklaides draugu kompānijai kļūst dažādas piedzīvojumu spēles un kvesti. Kā interesantāko un aizraujošāko piedzīvojumu spēli šajā nozarē varam nosaukt “FIND EXIT” Beikserstrīta 221b. Spēle liek pamatīgi sasprindzināt savu prātu un sekot līdzi katrai lietai, las notiek un meklēt dažādas sakarības. Ļoti laba izklaide, noteikti iesakām izmēģināt!

Ceram, ka devām Tev trāpīgas idejas, kā iepriecināt savus draugus un mīļos cilvēkus Ziemassvētkos!

Ieskaties šajā saitē, kur ik dienas papildinām ar jauniem Ziemassvētku īpašajiem piedāvājumiem! 

Jauku dienu!

shutterstock_113199721

Comments

comments