Ko dāvināt vīrietim? 10 interesantas idejas

Dzimšanas un vārda dienas, kā arī citi nozīmīgi svētki ir tas laiks, kad vēlamies parādīt uzmanību un mīlestību mums nozīmīgiem cilvēkiem. Visbiežāk tas tiek darīts ar dāvanas palīdzību. Lai arī nereti dzirdams, ka dāvana nav galvenā, tomēr īpaša dāvana sniedz pavisam citas emocijas gan tās sniedzējam, gan saņēmējam.

Ko uzdāvināt vīrietim svētkos? Šo jautājumu vismaz pāris reižu gadā sev uzdod ikviens, kura dzīvē ir kāds īpašs vīrietis – draugs, vīrs, brālis, tētis. Ņemot vērā pārpilnību veikalu plauktos, varētu šķist, ka atrast vīrietim piemērotu dāvanu nevajadzētu būt sarežģīti. Tomēr, ja idejas tomēr aptrūkstas un ir vēlme pārsteigt ar ko nebijušu un oriģinālu, tad neaizmirstams piedzīvojums var kļūt par aizraujošu dāvanu!

Mūsu piedāvājumā atradīsiet oriģinālas dāvanas vīrietim– gan azartiskam dēkainim, gan gardēdim, gan relaksējošas atpūtas cienītājam. Plašajā klāstā atradīsiet piedzīvojumus, kas baudāmi visa gada garumā – sākot no jautrām brīvdabas izklaidēm vasaras sezonā, beidzot ar omulīgu atpūtu iekštelpās, kas piestāvēs gadalaikiem, kad piedzīvojumi ārpus telpām, iespējams, nešķiet tik vilinoši.

Raksta turpinājumā dažas dāvanu idejas vīrietim – ja tuvojas laiks apsveikt kādu gaviļnieku, apskatiet idejas, iedvesmojieties un izvēlieties piemērotāko!

Brauciens ar Ferrari vai Lamborgini

Ātruma cienītājiem, kuriem traukšanās ar auto sniedz patiesu brīvības sajūtu, izbrauciens ar Ferrari vai Lamborgini noteikti būs atmiņā paliekoša dāvana! Tā ir iespēja vai nu piedzīvot braucienu pasažiera sēdeklī, vai arī pašam sēsties pie jaudīgā spēkrata stūres un izbaudīt elpu aizraujošu piedzīvojumu Biķernieku trasē.

Maksimālais ātrums, ko var attīstīt ar Ferrari, ir 310 km/h, savukārt ar Lamborgini iespējams traukties pat ar ātrumu 325 km/h. Iespaidīgi, vai ne?

Lidojums ar deltaplānu

Ja vēlaties iepriecināt ar skaistu piedzīvojumu ārpus telpām, uzdāviniet iespēju izbaudīt skaisto Rīgas panorāmu no putna lidojuma!

Instruktors parūpēsies, lai lidojuma ar deltaplānu būtu drošs un patīkams, kā arī sniegtu tikai vislabākās emocijas. Par skaisto piedzīvojumu vēlāk atgādinās ne tikai atmiņas, bet arī tā laikā uzņemtie foto.

Vīna degustācija tumsā

Īpašs notikums ir arī vīna degustācija tumsā, ko dāvanas saņēmējs varēs baudīt sevis izvēlētā kompānijā, jo piedāvājums paredzēts divām personām.

Vīna baudīšana tumsā ir atzinīgi novērtētā piedzīvojuma “Vakariņas tumsā” turpinājums, kas ļauj izbaudīt vēl nebijušu ceļojumu izsmalcināta vīna pasaulē. Pasākuma laikā tiks pasniegti četri dažādi vīni un tiem pieskaņotas uzkodas, notikumu vēl īpašāku padarīs neierastā atmosfēra.

Brauciens ar ūdens motociklu

Ūdens prieku cienītājiem noteikti patiks elpu aizraujošā aktivitāte – brauciens ar ūdens motociklu. Piedāvājums ietver 40 minūšu braucienu ar ūdens motociklu vienai vai divām personām – adrenalīna piesātināta brīvības sajūta garantēta!

Džentlmeņa lutināšana no ‘’Knockout Barber Shop’’

Dāvanas saņēmēju sagaidīs kas vairāk par vienkāršu frizētavas apmeklējumu. Barber Shop ir kopiena, dzīvesstils, pieredzējuši meistari un īstu vīru sarunas. Uzdāviniet džentlmenim iespēju parūpēties par savu tēlu un vienlaikus izbaudīt lielisku atmosfēru! Ideāls variants, ko dāvināt vīrietim ar gaumi!

Relaksācijas centra apmeklējums

Pārdomāta dāvana ir arī relaksējoša SPA atpūta. Piemēram, Joker kluba ūdens relaksācijas centrs piedāvā daudzveidīgu atpūtu, kas patiks ikvienam. Peldbaseins, vairāku veidu pirtis, ūdens masāža un sajūtu duša – tas viss un vēl vairāk pieejams Joker kluba apmeklētājiem!

Piedāvājums paredzēts divām personām, tādēļ dāvanas saņēmējs atpūtu varēs izbaudīt sev tīkamā kompānijā.

Brīvdienas muižā

Piedāvājot relaksējošās dāvanu idejas vīrietim, jāpiemin arī brīvdienu atpūtas programma Pakruojis muižā Lietuvā. Tā ir iespēja ne tikai apskatīt kaimiņu valsti, bet arī izbaudīt brīnišķīgus mirkļus ar sev īpašu cilvēku – arī šis piedāvājums paredzēts divām personām.

Muižas viesus sagaida ne tikai izcila apkalpošana un īpaša gaisotne, bet arī daudz spilgtu iespaidu. Piemēram, vasaras sezonā muižā notiek “Ziedu svētki”, savukārt starpsezonā un nedēļas nogalēs darbojas Vēsturisko piedzīvojumu parks. Vasaras sezonas noslēgumā notiek arī gastonomijas un alus darīšanas festivāls. Interaktīvā muzeja apmeklējums sniedz iespēju ceļot laikā un atgriezties pagātnē, lai iepazītos ar muižas dzīvi senatnē.

Tā būs izcila atpūta, ko novērtēs ikviens šādas dāvanas saņēmējs!

Romantiskas vakariņas

Gastronomisks baudījums skaistā vietā – arī tā var būt laba dāvana! Mūsu piedāvājumā atradīsiet romantiskas vakariņas divām personām Hotel Jūrmala SPA. Dāvanas saņēmējs un viņa mīļotais cilvēks varēs baudīt lielisku atmosfēru un gardu ēdienu no īpaši sagatavotas ēdienkartes. Piedāvājumā ietvertas vakariņas divām personām (uzkoda, pamatēdiens, deserts), dzērieni (vīns, tēja vai kafija, ūdens), Iespējams izvēlēties kādu no speciālajām ēdienkartēm un palutināt savas garšas kārpiņas ar šefpavāru radītiem meistardarbiem!

Vēl viena garšīgadāvana var būt vakariņas restorānā “Silenes Terases” kūrortā “Silene Resort & SPA”, kas atrodas Daugavpils novada Skrudalienas pagastā. Šis gastronomiskais piedzīvojums noteikti patiks pat visizvēlīgākajiem gardēžiem. Šīs ceļazīmes saņēmējs varēs baudīt gardas vakariņas 50 EUR vērtībā.

Brauciens ar kartingiem

Arī brauciens ar kartingiem var kļūt par aizraujošu pieredzi un labu dāvanu svētkos. Piedāvājumā ietverts 10 minūšu brauciens ar kartingiem divām personām Latvijā lielākajā iekštelpu trasē. Kvalitatīvs segums, interesanti izkārtota trajektorija – aizraujoši būs gan jau pieredzējušiem kartinga braucējiem, gan tiem, kuri šo izklaidi izmēģinās pirmo reizi.

Azartiskas izklaides cienītājiem noteikti patiks arī iespēja izbraukt ar jaudīgajiem elektro kartingiem, izjust ātrumu un sajusties kā F1 pilotam.

Emocijām bagāts piedzīvojums garantēts!

Dāvanu komplekts

Ja tomēr, apskatot plašo piedāvājumu, tik un tā ir grūti saprast, ko uzdāvināt vīrietim, laba iespēja ir kāds no dāvanu komplektiem, kas dod saņēmējam izvēles brīvību.

Tas var būt, piemēram, dāvanu komplekts “Vīrietim”, kas ietver vairākus labus piedāvājumus – gan elpu aizraujošus, gan relaksējošus, sniedzot iespēju vīrietim pašam izvēlēties interesēm un noskaņojumam atbilstošāko dāvanu. Gardēdis, savukārt, priecāsies par dāvanu komplektu ar atbilstošu nosaukumu “Gardēžu piedzīvojums”, savukārt piedzīvojumu kārajiem noteikti patiks komplekts “Piedzīvojumu kokteilis”, kur ietilpst aizraujošas izklaides dažādām gaumēm.

Mēs zinām, ka atrast īsto dāvanu ne vienmēr ir vieglākais uzdevums. Tieši tādēļ esam sagatavojuši vērienīgu piedzīvojumu dāvanu kolekciju. Visdažādākie varianti visām gaumēm, budžetiem un vajadzībām. Piemērotāko dāvanu ir vienkāršāk atrast, izmantojot meklēšanas funkciju – piemēram, pēc saņēmēja vai atrašanās vietas.

Dāvanu Serviss – tā ir iespēja pārsteigt un iepriecināt ar pašu labāko un neaizmirstamāko dāvanu!

Comments

comments