Dāvanu ceļvedis biznesa partneriem 2021. gadam

Ko gan lai uzdāvina kā dāvanu biznesa partnerim 2021. gadā? Cilvēki vēlas piedzīvot notikumus, ne saņemt materiālas dāvanas – par to der atcerēties, domājot par dāvanām biznesa partnerim. Lasi tālāk, lai uzzinātu vairāk. 

Izdzirdot vārdu salikumu “dāvana biznesa partnerim”, pirmā doma, kas ienāk prātā ir dāvana ar kompānijas logo, piemēram, pildspalva, krūzīte vai lietussargs. Tomēr šāda veida dāvanu idejas jau ir novecojušas. Izvēloties dāvanu, atceries, ka nesataustāma dāvana tagad ir modē. Dāvini cilvēkiem stāstus!

Ir ļoti svarīgi vienmēr izteikt pateicību un atcerēties par saviem darbiniekiem, it īpaši šīs pandēmijas laikā. Un nav labāka veida kā pateikt: “Mēs Tevi novērtējam!”, kā uzdāvinot neaizmirstamu piedzīvojumu dāvanu

Kāpēc piedzīvojumu dāvanu kartes ir labas dāvanas biznesa partnerim? Tam ir vairāki iemesli:

Cilvēkiem tās patīk: Pieredze ir viena no labākajām dāvanām, jo dāvanas galvenais mērķis, ir kādu iepriecināt un mūsdienās cilvēki vairāk novērtē pieredzi nevis fizisku dāvanu. 

Palīdz veidot attiecības: Viens no iemesliem, kāpēc cilvēki vēlas doties ārpus mājām, ir lai veidotu attiecības un izklaidētos ar apkārtējiem. 

Pieredze sniedz iespēju radīt, augt un stiprināt attiecības ar ģimeni, bērniem, draugiem, kolēģiem un otrajām pusītēm. Piedzīvojumi ir lieliska aktivitāte atpūtas dienām.

Ilgmūžība: Ziedu pušķis būs skaists nedēļu, konfekšu kaste pazudīs pēc pāris dienām un pulkstenis tiks lietots vairākus gadus, tomēr atmiņas ir mūžīgas. Satraukums pirms piedzīvojuma, sajūtas tā laikā un atmiņas pēc tā noteikti būs dāvana ar visilgāko mūžu. 

Satraukums: Ja izvēlies dāvināt pieredzi, tas atver jaunu pasauli un iespēju izmēģināt piedzīvojumus, kurus dāvanas saņēmējs pats varbūt nekad neiedomātos sev uzdāvināt – piemēram, lidojumu ar gaisa balonu vai izbraucienu ar Ferrari

Tās izceļas: Piedzīvojumu dāvanas vairs nav retums, tomēr tās vēl joprojām ir neierastas dāvanas biznesa partnerim. Šāda veida dāvanas ir lielisks veids, kā izcelties uz apkārtējo fona. 

Elastīgums: Piedzīvojumu un pieredzes dāvanu kartes ir derīgas trīs gadus, kas nozīmē, ka brīvās izvēles dāvanu kartes saņēmējam ir iespēja pašam izvēlēties sev piemērotāko no 1300 iespējām.

Comments

comments