1 piedzīvojumu diena jeb Instagram “takeover” Alises stilā! ☀

Tieši tā, Alise mūsu zīmola vēstnese, pārņēma mūsu Instagram kontu uz vienu dienu. Piedzīvojumu baudītāja, kopā ar saviem draugiem, devās pavadīt saulaino pavasara sestdienu to piepildot ar jautrām aktivitātēm. Alise dienas laikā izmēģināja ne vienu vien piedzīvojumu Siguldas apkārtnē! Tev, iespējams topošajam izklaides cienītājam, ir iepsēja redzēt un sadzirdēt īstu piedzīvojumu ekspertu viedokli! 

 “PanCars”

Tev arī vasara asociējās ar kopīgu laika pavadīšanu kopā ar draugiem, izbraucieniem ārpus ierastās ikdienas, smiekliem – jautrību un super pozitīvu atmosfēru?! Šķiet, ka PanCars ir šī visa apvienojums! PanCars ir super mīlīgas un žiperīgas mašīnītes, kuras vari nomāt uz sev vēlamo laika posmu un braukt izplānotā tripiņā vai vienkārši baudīt dzīvi!

Alise devās izbraucienā uz Siguldu kopā ar draugiem un, protams, ar PanCars mašīnīti. Maršruts tika plānots tā, lai veiksmīgi izbraukātu un izbaudītu visus ieplānotos piedzīvojumus. Pārvietojoties ar transportlīdzekli, ko nekad neesi pielietojis, noteikti ir jāierēķina papildus laiks, jo nekad jau nevar zināt, kāds garastāvoklis ir mašīnai. 😆

Alise: “❗️Fun (or not) fact. PanCar’iņam arī ir vajadzīga atpūta, un ne retāk kā ik pēc 30 minūtēm. Pretējā gadījumā nāksies stumt pašiem. 🚗”

“Jāatzīst, ka nav diezko ērti, bet ir fun!🤘Īpaši tajos brīžos, kad sanāk noslāpt vai uzņemt gliemeža ātrumu. Jo NEVIENS cilvēks nesadusmojās, bet tieši pretēji – smaidīja un uzpīpināja. Kaut kas līdz šim nepieredzēts Rīgas ielās.😆”

“Garšas Frekvence”

Vieta, kur sagaidīsi gardas un izsmalcinātas pusdienas vai vakariņas. Jā, tas ir restorāns skaistajā Latvijas pilsētā – Siguldā. Šeit kopā ar gardajiem ēdieniem, ko piedāvā “Garšas Frekvence” baudīsiet patīkamu un mājīgu atmosfēru.

Alise: “Šodienas garšīgā pietura – @garsasfrekvence 👌 Paldies! Bija ļoti mājīgi, gardi un viesmīlis bija uzdevuma augstumos.”

Šī noteikti būs laba restorāna izvēle, lai baudītu gardus ēdienus un saulaino laiku vienlaicīgi. Vai arī nogaršot kādu gardu saldējuma kokteili, lai atvēsinātos terasītē.

“Padomju slepenais bunkurs”

Kvests padomju laiku bunkurā! Brauc uz bunkuru un izjūti padomju laiku auru. Bunkurā tev būs 1 stunda, lai glābtu pasauli no ļaunā! Spēles dalībniekiem ir jābūt ļoti drosmīgiem un izaicinājumu kāriem! Agrākās rehabilitācijas centra „Līgatne” teritorijā 9m zem zemes atrodas labiekārtots bunkurs 2000 m2 platībā, kuram slepenības zīmogu noņēma tikai 2003. gadā. Tas ir izbūvēts pagājušā gadsimta 80-tajos gados politiskās un valsts varas elites vajadzībām, valsts vadīšanai atomkara gadījumā. Vai jau esi tam gatavs?!

Nevar izpalikt bez adrenalīna baudīšanas un asu sajūtu ķeršanas! Piedzīvojumu eksperte kopā ar draugiem devās to meklēt Siguldas bunkuros. 

Alise: “Pasaule ir izglābta, un šodienas piedzīvojumi beigušies. 😎 Action kvests @poligon_1 ir ļoti izklaidējoša un saliedējoša aktivitāte, taču brīdinu – tā neder tiem, kam bail no tumsas un šaurām telpām. Un vēl – bunkurā ir ļo-o-o-ti auksti. 🥶 Tā kā paķer līdzi garās bikses un jaciņu.”✌️

Piedzīvojumu eksperta rezumē

Alise:

“Brīvdienas bija superizdevušās. Visjautrākā daļa bija nokļūšana līdz Siguldai ar pancāriņu. Gribētos vēl kādu reizi doties tādā izbraukumā ar draugiem. Bija tiešām jautrs piedzīvojums!
Ļoti patika arī kvests – bija bailīgi (vismaz man un māsai) un tieši tā, kā biju gaidījusi.
Vēlreiz paldies no manis un maniem draugiem – bez šī piedzīvojuma gan jau būtu pusi dienas pavadījuši bezjēdzīgi vārtoties pa dīvānu. Bet tagad ir foršas atmiņas!”

Comments

comments