No patīkamas smaržas līdz fantastiskām sajūtām

Cilvēki runā, ka laimes sajūta un patīkamas emocijas paildzina mūžu. Vai tā ir?!  Mūsu piedzīvojumu eksperte Irina, devās baudīt SPA procedūras! Ne vienmēr aktīvi pasākumi ir tie visforšākie notikumi, jo arī atpūta un sevis lutināšana ir reāli foršs piedzīvojums.

SPA – tā mēs varam raksturot jebkuru procedūru vai kompleksu, kurš ir vērsts uz fiziskā un garīgā cilvēka stāvokļa uzlabojumu. Katrai SPA procedūrai ir sava ideja un mērķis. Jebkurš SPA piedāvājums pilnīgi noteikti ir veselīgs un nepieciešams ik katram.

SPA rituāls “Sulīgā melone” diviem

Piedāvājums SPA rituāls “Sulīgā melone” ir paredzēts pāriem, kas vēlas atpūsties kopā no ierastās rutīnas un doties relaksācijas valdzinājumā. Skaistumkopšanas speciālisti pieliks visas pūles, lai Jūs atpūstos un nokļūtu ceļojumu transformācijas pasaulē.

Irina:

“Kad skrien skudriņas un katra ķermeņa šūniņa kliedz no prieka 🔥
Sen apnikuši banāli randiņi un kāzu jubileju svinēšana restorānā? Uzdāviniet sev spa rituālu pārim 😍



Kas šajā rituālā ir īpašs? Pirmkārt, ar savu partneri esat blakus vienā telpā, katram savs masieris. Otrkārt, tā nav vienkārši masāža.

Es pat nezinu, kas man labāk patika – smaržīgs melones pīlings vai masāža ar aromaeļļām, pēc kura āda ir kā no reklāmas 🥰

Atceros un pārlaimīgi smaidu 😁 Rituāls aizņēma apmēram stundu, pēc tam mēs ar vīru pārrunājām piedzīvoto pie tējas tasītes 😏 Viņš teica, ka forši atslābinājās un kā bija rēcīgi uzmērīt papīra stringbiksītes 😂😂😂🙊



Paldies, @davanuserviss par superīgo vakaru! 😍”

Comments

comments