Valentīndiena 2023 – idejas kā pārsteigt mīļoto cilvēku

Valentīndienu mēs svinam 14. februārī, svētdienā! Šobrīd vairāk kā jebkad mums nepieciešama mīlestība. Neaizmirsti pateikt sev mīļajiem cik nozīmīgi viņi tev ir. Valentīndienā atceries apsveikt savu mīļoto un tuvākos draugus: dāvā dāvanas, ieplāno pārsteigumus vai sūti pastkartes! Mīlestība ir tas, kas mums vajadzīgs šajos izaicinošajos laikos!

Kā palutināt mīļoto cilvēku? Nepieciešama iedvesma Valentīndienas pārsteigumam? Šajā rakstā atradīsi 8 idejas Valentīndienai, kas noderēs, lai pārsteigtu mīļoto vai draugus!

Vai Tu vēlies dāvanu, kas liks papūlēties vai būs iegādājama pavisam vienkārši? Šeit atradīsi daudz labas idejas! Dažas idejas būs viegli noorganizējamas mājās un nāksies ieguldīt pavisam maz. Un pats labākais ir tas, ka vari izvēlēties vienu vai pat vairākus pārsteigumus reizē!

Top 8 idejas Valentīndienai

1. Valentīndienas brokastis

Šogad Valentīndiena iekrīt svētdienā, un kas gan varētu būt labāks kā atļaut mīļotajam kārtīgi izgulēties un pa to laiku sagatavot gardas brokastis. Pankūkas, kruasāni, bekons, olas, maizītes, svaigi augļi vai jebkas ko vēlies. Pagatavo mīļākās brokastis un pārsteidz mīļoto!

Bet kā būtu ar kopīgu on-line branču? Ielūdz draugus, gatavojiet reizē un izbaudiet attālinātas brokastis kopā! 

2. Meistarklases mājās

Pavadiet laiku jautri un lietderīgi. Izbaudiet viskija meistarklasi mājās vai radiet burvīgas gleznas kopā Art&Wine meistarklasē.

3. Līmlapiņu pārsteigums

Jauks un pārdomāts pārsteigums, tajā pašā laikā ļoti pieejams. Viss kas tev vajadzīgs ir marķieris, līmlapiņas un iztēle. Ar šo ideju vari pārsteigt gan mīļoto, gan radiniekus, gan istabas biedrus.

Kas ir pirmā īpašība, kas ienāk Tev prātā, kad paskaties uz mīļoto? Uzraksti šīs domas, atmiņas, pateicības vai iemeslus, kāpēc mīli. Līmlapiņas piestiprini kādā vietā, kas varētu pārsteigt – pie spoguļa, skapī, uz galda, datora vai citur.

4. Valentīndienas randiņš

Sarunā netipisku randiņu Valentīndienā! Piemēram, dodies izbraucienā ar kartingiem, izjādē ar zirgiem vai baudi ziemu uz kalna! Atklāj visus piedzīvojumus, kurus vari izmantot tagad!

5. SPA Tavās mājās

Dāvā relaksāciju un atpūtu mīļotajam! Sejas masāža, kāju vanniņa, aromterapija, sauna, masāža vai putu vanna. Radi īstu SPA atmosfēru ar halātiem un čībiņām, mūziku un svecēm!

6. Mīlestības vēstule

Mūsdienās nosūtīt ziņu telefonā ir tik viegli, bet kā būtu ar mīlestības vēstuli? Mīļotais cilvēks būs pārsteigts saņemot ar roku rakstītu vēstuli. Vai var būt romantiskāka dāvana Valentīndienā?

7. Kino randiņš mājās

Ja vēlies sarīkot īstu kino randiņu mājās nodrošinies ar ērtu plediņu, spilveniem, popkornu un visromantiskāko filmu, ko vari iedomāties! Kino atmosfēra vēl nepieredzētā līmenī! 

8. Vakariņas sveču gaisām

Pagatavo gardas vakariņas un izbaudi tās sveču gaismā. Uzvelc ko skaistu un radi restorāna cienīgu atmosfēru savā viesistabā. Ja ar gatavošanu neesi uz Tu, ieskaties mūsu restorānu piedāvājumos līdzņemšanai

Ja neatradi nevienu piemērotu ideju Valentīndienas dāvanai, nezutraucies: šeit atradīsi vairāk kā 1000 piedzīvojumus, starp kuriem noteikti būs Tava perfektā dāvana.

Comments

comments