Rudens piedzīvojumi, kurus Tu negribēsi palaist garām!

Kad laiks beidzot sāk atdzist un lapas maina krāsas, tas nozīmē, ka sācies viens no gada skaistākajiem gadalaikiem!

Čau, rudens! Rudens nāk, ne tikai ar krāsām un kraukšķīgu gaisu, bet ar veselu piedzīvojumu sarakstu, ko vērts izmēģināt gan vēsākos vakaros, gan saulainās dienās kopā ar ģimeni un draugiem!

Mēs taču neļausim līdz ar temperatūru ārā atdzist arī mūsu kārei pēc piedzīvojumiem? Nekādā gadījumā!

Tāpēc ķeriet 5 iedvesmojošas idejas skaistiem rudens stāstiem!

  1. Dodies dabā!

Teiksiet: “Kārtējais ieteikums braukt uz zelta rudeni?” JĀ! Baudiet dabu, krāsainās lapas, neatkārtojamos skatus! Katru gadu iemīlēties rudenī no jauna ir iespējams.  Dabas tūri apvienojiet ar jautrām izklaidēm. Turklāt, nav tā, ka rudens iestājas tikai Siguldā. Baudiet rudens sajūtas Valmierā – Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkā, skatiet rudeni no putna lidojuma tepat Rīgā vai palutiniet garšas kārpiņas Kuldīgā!

2. Kopīgi pagatavoti našķi

Ārā līst? Izmanto iespēju un liec lietā savas pavāra prasmes! Pagatavo gardus keksiņus, eklērus vai kādu kūku, uzvāri siltu tēju un kopā ar ģimeni pavadi jauku un siltu vakaru našķojoties. Ja Tavas konditorijas zināšanas aprobežojas ar bulciņu izvēli tuvējā veikalā, laiks apmeklēt kādu no konditorijas meistarklasēm un iegūt zināšas ar kurām pārsteigt sev mīļos. Vai varbūt vēl labāk – ņem mīļos līdz un pavadiet laiku kopā!

3. Pēc rudens labumiem

Rudens ir ražas laiks – neplaid garām! Ja pašam nav sava dārza ar labumiem, steidz uz kādu no rudens gadatirdziņiem! Šādi tirdziņi būs ne vien iespēja tikt pie gardumiem, bet arī jautri pavadīt laiku kādās aktivitātēs vai aspkatīt pilsētu kopā ar ģimeni!

4. Svinam dzīvi

Lai gan aizgūts no ārzemēm, Helovīns kļūst arvien populārāks arī pie mums! Un vai gan svētku var būt par daudz? Izgatavo skaistāko masku, kopā ar draugiem uzrīko ķirbju grebšanas sacensības vai pavadi Helovīna vakaru kādā no izlaušanās spēlēm. Jautrība garantēta!

5. Mieram un labsajūtai

Vasara pagāja nebeidzamās ballītēs? Tad rudens ir īstais laiks atgūt mieru un veltīt laiku kādai garīgākai nodarbei. Pat ja iepriekš sevī neesi jutis mākslinieka dvēseli – pamēģini! Dod sev iespēju uzzināt par sevi, ko jaunu un iespējams atklāt gleznotāja talantu. 

Neatradi meklēto? Ieskaties mūsu mājas lapā, jo vairāk kā 1000 piedzīvojumi Tevi jau gaida!

Comments

comments