Ko dāvināt dzimšanas dienā Vērsim

21. aprīlis – 20. maijs

Tuvojas Vērša dzimšanas diena. Ja dāvanas izvēle sagādā Tev grūtības un Tu nevari nolemt, kura dāvana Vērsim būs tā labākā, iesaku Tev izlasīt šo rakstu un smelties idejas, ar ko pārsteigt un iepriecināt Tavu draugu vai radinieku.

Ko dāvināt Vērsim | DāvanuServiss.lv

Kāds tad īsti ir Vērsis? Interneta dzīles saka, ka Vērsis ir nedaudz pasīvs, izteikti praktisks, uzticas pārbaudītām vērtībām un šad tad ir pārlieku konservatīvs. Vērsis ir apņēmības pilns, apveltīts ar pacietību un spītību. Vērsim patīk būt kompānijā un nepievilt tos, kurus viņš mīl un ciena.

Apkopojot šo informāciju un savus novērojumus par Vēršiem, došu Tev ieskatu par dažādām piedzīvojumu dāvanām, kuras padarīs Vērša svētkus īpašus un sniegs viņam pozitīvu emociju devu!

Mani novērojumi liecina, ka vēršiem pilnīgi noteikti patīk dāvanas, kuras viņi var izmantot lietderīgi, nevis tās, kas krās putekļus. Tātad ar piedzīvojumu dāvanu Tu neaizšausi greizi jebkurā gadījumā!

Vēršu dāmas ir saldumu un vīnu baudītājas. Viņām noteikti derēs Garšu piedzīvojums dzīves baudītājiem vai Šokolādes fondjū. Tas būs brīnišķīgs ceļojums garšu pasaulē! Vīna cienītājām varu ieteikt uzdāvināt Franču vīna terapijas vannas, kas būs viegli reibinoša atpūta un sava ķermeņa lutināšana pēc garas darba nedēļas.

Šokolādes fondjū | DāvanuServiss.lv

Vērsim vari uzdāvināt piedzīvojumu dāvanu, kas derēs gan dāmai, gan kungam un būs vienlīdz praktiska un skaistadeju kurss studijā Easy dance. 11 deju nodarbības, kurās iemācīties vai uzlabot savas dejošanas iemaņas.

Ko uzdāvināt Vērsim | DāvanuServiss.lv

Vērsim vīrietim varu ieteikt dāvināt piedzīvojumu spēli! Tā būs lieliska iespēja Vērsim izvēlēties sev kompāniju, ar kuru jautri pavadīt laiku, izpildot un atrisinot dažādus āķīgus uzdevumus un mīklas. No pašu pieredzes varu ieteikt kvesta istabu Ieroču barons, „FIND EXIT“ Beikerstrīta 221b spēli un piedzīvojumu spēli “Antikvāra slepkavības gadījums.”

Tā kā Vērsim patīk pārbaudītas vērtības, brīnišķīgas emocijas un pieredzi vīrietim Vērsim radīs daudziem tik ļoti iemīļotais brauciens ar kartingiem vai lidojums AERODIUM.

AERODIUM | DāvanuServiss.lv

Sieviete Vērsis novērtēs sajūtām bagāto Šokolādes masāžu vai Romantisko saldo zemeņu SPA rituālu, kas radīs neaprakstāmi pozitīvas sajūtas.

Vēršiem ļoti patīk komforts, tāpēc, ja vēlies iepriecināt Vērsi ar omulīgu atpūtu, uzdāvini viņam relaksējošu atpūtu kādā no Latvijas skaistākajām atpūtas vietām, un Tu būsi devis Vērsim iespēju pavadīt pelnītas brīvdienas tā, kā viņš par to jau iespējams sen bija sapņojis! Ja zini, ka Vērsis plāno tālāku ceļojumu, iesaisties un uzdāvini viņam dāvanu karti sapņu ceļojuma īstenošanai!

Sapņo un ceļo kopā ar DāvanuServiss.lv

Lai dotu iespēju Vērsim relaksēties kaut uz pāris stundām, uzdāvini viņam ūdens relaksācijas centra apmeklējumu, kura laikā būs iespēja relaksēties  dažādos baseinos, apmeklēt saunu un nobaudīt gardus dzērienus. Brīnišķīga izklaide gan ar mīļoto, gan draugiem.

Lai Tev izdodas atrast īsto piedzīvojumu dāvanu un gūt pozitīvas emocijas par dāvināšanas prieku, jo ir tik labi kopīgi piepildīt sapņus, priecāties un baudīt piedzīvojumus!

Comments

comments