Ko dāvināt dzimšanas dienā Aunam

21. marts – 20. aprīlis Auns

Ar Auniem un dāvanu izvēli nav viegli. Ja pajautāsi Aunam, ko viņš vēlas saņemt savos svētkos, viņš Tev atbildēs diezgan ātri un tieši, taču vai tas tiešām būs tas, ko viņš vēlēsies saņemt īstajā svētku dienā? Labākais risinājums ir pārsteigt aunu ar ko aizraujošu vai ļoti praktisku!

Dāvanas Aunam | DāvanuServiss.lv

DāvanuServiss.lv Tev piedāvā dažādas idejas dāvanām, ar kurām ielīksmot mainīgo un  prasīgo Aunu.

Tā kā Auna vēlmes ir mainīgas, viņam noteikti patiks iespēja izvēlēties vienu no vairākiem piedāvājumiem. Piemēram dāvanu komplekts Masāžu un SPA maģija, kurā ietilpst relaksējošas masāžas un aromātiski SPA rituāli dažādām gaumēm.

Vēl pieminot dāvanu, kas dos Aunam iespēju izvēlēties ir DāvanuServiss.lv dāvanu karte. Šeit pavērsies laba iespēja Aunam izvēlēties tieši to, ko visvairāk kārojas un kas atbilst tā brīža garastāvoklim.

Ja vēlies pārsteigt Aunu, tam ir jābūt kaut kam tādam, par ko viņš ir dzirdējis, ka tas piedāvājums ir kaut kas vienreizējs un pilnīgi noteikti jāizmēģina tādai superīgai būtnei kā Auns! Atslēgas vārdi šai dāvanai būs – komforts, ekskluzīvs, to ir izmēģinājuši populāri cilvēki un kāds draugs ir pateicis, ka šis pakalpojums reāli strādā! Tik vien! 😉 Dāvanas nosaukumā pietiks ar vienu vārdu, kas Aunam radīs patīkamas asociācijas, lai viņš jau būtu septītajā debesīs aiz laimes! Piemēram, SPA rituāls Macaroon vai brauciens ar Ferrari.

Brauciens ar Ferrari | DāvanuServiss.lv

Ja Tavs Auns ir aktīvās atpūtas piekritējs, nevajag eksperimentēt, uzdāvini viņam braucienu ar kvadracikliem, izjādi ar zirgu vai piedzīvojumu parka apmeklējumu, un izbaudi Auna prieku!

Noslēgumā varu teikt, ka mūs Aunus var iepriecināt ar ko patiešām vērienīgu, ekskluzīvu vai tiešām super praktisku, piemēram, ja Auns saka, ka vēlas, lai viņam uzdāvini Manikīru ar gelish, nešaubies, šis mājiens nebūs maldinošs!

Veiksmi dāvanu meklējumos!

Auns/Kalnu kaziņa

mans sapņu piedzīvojums

Comments

comments