Idejas Tēva dienas dāvanai

Tēva diena Latvijā tiek atzīmēta jau kādu laiku, taču mana ģimene to līdz šim nebija atzīmējusi kā svētkus. Šogad esam nolēmuši to mainīt, jo kāpēc gan neieprecināt tēti ar dāvanu?

Šogad Tēva diena tiek svinēta jau šo svētdien 13. septembrī. Tā kā zinu, ka viņš par šo dienu noteikti ir piemirsis, viņa pārsteigums par dāvanu būs divkātīgs.

Lai izvēlētos savu dāvanu TOP 5, man pagāja labs laiciņš, jo, kā jau lielakajai daļai bērnu, Tētis vienmēr šķiet tik daudzpusīgs un visu zinošs un varošs cilvēks 🙂 Viņam patiktu viss un viņš spētu izmēģināt jebko, vai ne?

Pirmā dāvana, kas, manuprāt, ielīgsmotu mana tēta sirdi, ir Brauciens ar Ferrari 360F. Katra tēta sapnis! Ātrs, košs, apbrīnojami skaists un par tehniskajām lietām un skaitļiem lai tālāk priecājas un jūsmo pats tētis, sēžot pie Ferrari stūres 😉

IMG_5803

Otrā dāvana, kas varētu iepriecināt manu tēti, varētu būt saistīta ar ieročiem un šaušanu. Tētis šad un tad ir ieminējies, ka labprāt dotos medībās, ka tas būtu kaut kas tāds, kā viņš varētu labi atpūsties. Atradu ko līdzīgu medībām –  šaušana pa māla šķīvīšiem. Šķīvīši nāk no dažādām pusēm, un tētis tik pielādē un šauj! Varētu būt varen jautri 🙂

14041_r

Mamma teica, ka tētis ik pa laikam sūdzas par muguras sāpēm. Tāpēc nolēmu, ka varētu uzdāvināt kādu īpašu masāžu, kas domāta vīrietim. Atradu šo: Harmonizējoša masāža vīrietim no MUSK HARMONY. Stundu gara relaksācija. Fantastiski!

10996_r

Tētim patīk labi un garšīgi paēst. Tāpēc, lai palutinātu viņa garšu kārpiņas un viņš nesūdzētos par porcijas lielumu, tētim es varētu uzdāvināt Barona viduslaiku mielastu Jaunpils pilī īsta barona cienīga ēdienreize ar dažādiem ēdieniem, dzērieniem, uzkodām un desertu. Mielošanās visa vakara garumā. Tētis būtu ļoti precīgs!

4154_r

Ir tēti, kuriem ir tik daudz dažādi hobiji un intereses, un tā vien gribas uzdāvināt vairākas dāvanas uzreiz. Arī šai situācijai ir risinājums – Davanu komplekts Viņam64 piedāvājumi vienā dāvanā. Tētis var pats izvēlēties, ko vēlas darīt, jo dāvanu komplektā ir piedzīvojumu dāvanas, kuras var izmantot visos gadalaikos.

12101_r

Tagad atliek vien izvēlēties piemērotāko, ar ko apsveikt savu tēti 13. septembrī.

Visas dāvanas tētim vari atrast ŠEIT.

Comments

comments