2 miljoni piepildītu sapņu. Kuras dāvanas vispopulārākās?

Ar patiesu prieku varam teikt, ka piedzīvojumu dāvanas kļūst ar vien populārākas gadu no gada! Un vēl lielāks prieks, ka jūs mums uzticaties jau 13 gadus! Šo gadu laikā Dāvanu Serviss visas mūsu grupas ietvaros ir piepildījis 2 miljonus sapņu. Sapņus par lidojumiem, ekstrēmiem un mierīgiem piedzīvojumiem, jaunām emocijām un neaizmirstamām atmiņām. Bet kuras dāvanas tad ir bijušas vispopulārākās? Lasi tālāk!

Lidojumi

Cilvēka sapnis vienmēr ir bijis pacelties spārnos! Mūsu piedzīvojumi sniedz šādu iespēju. Apskati Latviju no putna lidojuma, ieraugi skaistos jumtus, dabu un sajūti patiesu brīvību.

Atpūta ūdens relaksācijas centrā

Kurš gan var atteikties no patiesas relaksācijas? Garas darba nedēļas beigās doties uz ūdens relaksācijas centru un aizmirst visas rūpes un raizes. Izbaudi arī Tu!

Dāvanu komplekti

Nav pārsteigums, ka dāvanu komplekti ierindojas populārāko dāvanu vidū. Tie sniedz lielu brīvību gan dāvinātājam, gan dāvanas saņēmējam. Iespēja izvēlēties starp vairākiem desmitiem piedzīvojumu, lai atrastu sev vistuvāko! 

Vakariņas Tumsā

Unikāla vakariņu pieredze, turklāt pilnīgā tumsā! Tumsā ikvienam pastiprinās visu citu maņu sajūtas. Vakariņu laikā iespējams izbaudīt visdažādāko garšu nianses un ticiet mums – ēdiens garšo pavisam citādāk!

Comments

comments