Ziemassvētku dāvanas bez liekām raizēm

Vai jūs tāpat kā mēs nevarat sagaidīt Ziemassvētkus? Eglītes rotāšana, piparkūku cepšana, smiekli un dāvināšanas prieks. Bet lai tiktu līdz priekam kādam, ko uzdāvināt, vispirms ir jāiegādājas dāvana. Un tad neviļus piezogas stress un raizes kā izvēlēties pareizo dāvanu, kā izstāvēt rindas autostāvvietā un veikalā un galu galā vai dāvana tās saņēmējam sagadās prieku. Lai nezaudētu svētku sajūtu, mēs Dāvanu Serviss, piedāvājam dāvanas bez stresa! Kā tas ir iespējams? Lasi tālāk!

Pirms dalāmies ar dāvanu idejām, atgādināsim, ka mūsu dāvanas ir derīgas veselus 3 gadus, tās ir iespējams apmainīt, tās piegādājām bez maksas un ja pat 23. decembra vakarā Tu saproti, ka esi aizmirsis iegādāties dāvanas – tās vari saņemt 1 minūtes laikā savā e-pastā!

Dāvanas mīļotajam cilvēkam

Kas gan var būt labāk dāvana kā kopā pavadīts laiks! Mūsu piedzīvojumu dāvanu klāstā atradīsi dažādas idejas kopīgām brīvdienām.

Ļaujies atpūtai tepat Rīgas sirdī – Hilton Garden Inn Riga Old Town viesnīcā vai apmeklē mūsu kūrortpilsētu Jūrmalu un Baltic Beach Hotel. Abas šīs viesnīvas vari droši apmeklēt kaut tagad.

Bet ja vēlies aizbēgt no pilsētās burzmas ieskaties Miera ostas vai Stārķu ligzdas piedāvājumos. Tā kā dāvanas varēsi izmantot 3 gadus, noteikti atradīsi piemērotu laiku šiem piedzīvojumiem!

Dāvanas vecākiem

Ierastās Ziemassvētku kaklsaites dāvanas tētim un virtuves piederumu dāvanas mammai vietā dāvini vecākiem, ko negaidītu, kas patiesi raisīs emocijas! Iepriecini ar zirgu izjādi gar Daugavu, braucienu ar kuģīti vai varbūt lidojumus virs Rīgas?

Ja tomēr vecāki labprātāk pavada mierīgu laiku mājās iepriecini ar kārtīgu vitamīnu devu no Snack Box!

Dāvanas bērniem

Aktīviem, kautrīgiem, palaidņiem vai kārtības mīļiem – atrodi dāvanu, kas iepriecinās ikvienu sirsniņu! Sākot ar saldējuma rūpnīcas apmeklējumu un beidzot ar ziemas kartingu! Dāvā piedzīvojumu, kas ilgi paliks atmiņā un plauktā nekrās putekļus!

Dāvanas draugiem

Pārsteidz draugus ar unikālu pieredzi, kas sniegs patiesas emocijas. Ieskaties Shitty Dinner vai Dine in the dark piedzīvojumos! Vai ja draugs ir ātruma piekritējs – piepildi sapni un dāvā izbraucienu ar Superauto!

Dāvā atmiņas, kas ilgst mūžību – dāvā stāstus, nevis lietas.

Comments

comments