Vasara 2021 – piepildi sen lolotos sapņus!

Klāt ir vasara – labākais laiks, kad piedzīvot neaizmirstamus mirkļus un izbaudīt dzīvi! Šovasar laikapstākļi mūs lutina, tāpēc šis ir īstais laiks, lai piepildītu un izbaudītu sen lolotus sapņus! Vai Tev jau ir savs bucket list? Bucket list, ir saraksts ar notikumiem, ko dzīves laikā vēlies izbaudīt – kāds vēlas izlēkt ar izpletni, kāds relaksēties elegantā SPA, bet kāds labprāt iejustos īsta supervaroņa lomā, vadot Ferrari vai Lamborghini.

Vai esi aizdomājies, par kādiem piedzīvojumiem Tu esi vienmēr sapņojis? Uztaisi sarakstu, apkopojot visu, ko vēlies piedzīvot un nosaki laiku, līdz kuram Tev tas jāizdara, piemēram, “Līdz manai 30. dzimšanas dienai!” vai “Līdz 2021. gada vasaras beigām!”

Internetā vari atrast visdažādākos piemērus, kā veidot savu bucket list, bet atceries, ka šis saraksts var sastāvēt arī no ļoti vienkāršām izklaidēm, jo pats svarīgākais ir piepildit visu, ko esi apkopojis. Sen lolots sapnis var būt arī pikniks pļavā vai garda saldējuma baudīšana pastaigas laikā. 

Es Tevi iepazīstināšu ar 10 aktivitātēm, kuras visbiežāk sastopamas bucket list sarakstos:

1. Lēciens ar izpletni tandēmā

Piedzīvojums īstiem adrenalīna un asu izjūtu cienītājiem! Šis ir viens no populārākajiem piedzīvojumiem, kurus cilvēki vēlas izmēģināt. Doties nezināmajā un sajust kā tas ir – būt brīvajā kritienā. 

https://www.davanuserviss.lv/davana/leciens-ar-izpletni-tandema-igaunija/

2. Brauciens ar Ferrari vai Lamborghini

Izjūti neaizmirstamu ātrumu! Izmēģini, kā tas ir – vadīt vienu no ātrākajām mašīnām. Varētu gandrīz teikt – pārvaldīt velnišķu spēku!  

https://www.davanuserviss.lv/davana/brauciens-ar-ferrari-un-lamborghini-rigas-ielas/

3. Lidojums ar gaisa balonu

Klasiska izklaide, kas bieži sastopama bucket list sarakstā. Tiem, kuri vēlas būt gaisā, mierīgākā gaisotnē nekā lecot ar izpletni.

https://www.davanuserviss.lv/davana/pastaiga-makonos-gaisa-balona/

4. Nakšņošana “Hotel Jūrmala SPA”

SPA brīvdienas Jūrmalā – viens no lieliskākajiem galamērķiem gan draugu kompānijām, gan ģimenei, gan, protams, romantikas cienītājiem. 

https://www.davanuserviss.lv/davana/naksnosana-hotel-jurmala-spa-romantiska-gaisotne-2-pers-1-nakts/

5. Horizontālā pastaiga no “Walk In The Sky” torņa 

Vēlies izbaudīt nervu kutinošas izjūtas, bet vēl neesi gatavs lēkt ar izpletni? Izmēģini jauno horizontālo pastaigu pa “Walk in the Sky” torni. Un kas to lai zina, varbūt būsi nokļuvis vienu soli tuvāk lēcienam ar izpletni?  

https://www.davanuserviss.lv/davana/horizontala-pastaiga-no-walk-in-the-sky-tornna/?show=1

6. Niršanas apmācības

Iemācies nirt kā īsts profesionālis, sākot ar apmācībām baseinā, līdz ieniršanai atklātos ūdeņos. Vasaras beigās varēsi lepoties ar sertifikātu! 

https://www.davanuserviss.lv/davana/atklato-udenu-nirsanas-kursi-1-pers-13-nodarbibas-riga/

7. Vakariņas Tumsā

Vai esi kādreiz iedomājies, kā tas ir, baudīt gardu maltīti pilnīgā tumsā? “Vakariņas Tumsā” ir unikāla iespēja to izbaudīt. 

https://www.davanuserviss.lv/davana/vakarinas-tumsa-2-pers/

8. Lidojums ar deltaplānu

Vēl viens solis tuvāk lēcienam ar izpletni – dodies skaistā lidojumā ar deltaplānu virs Rīgas. Izbaudi skaistās ainavas un sajūtu vēja pieskārienu!

https://www.davanuserviss.lv/davana/lidojums-ar-deltaplanu-virs-rigas-foto-1-pers/

9. Improvizācijas izrāde ar vakariņām un vīnu “Shitty Dinner” 

Kā būtu, ja viesmīļi un pavāri nekautrētos un teiktu restorāna apmeklētājiem visu, ko patiesībā domā? “Shitty Dinner” par to parūpēsies. Izbaudi gardas vakariņas un uzlādē sevi pozitīvi, jo vakars paies vienos smieklos!

https://www.davanuserviss.lv/davana/improvizacijas-izrade-ar-vakarinam-un-vinu-shitty-dinner-2-pers-riga/

10. Tiec pie tetovējuma

Vai vienmēr esi sapņojis par tetovējumu? Nu ir īstais laiks sapni piepildīt! Dodie viens vai kopā ar draugiem un tiec pie tetovējuma, kas sagādās prieku visu atlikušo dzīvi!

https://www.davanuserviss.lv/davana/tetovejums-tattoo-salona/

Atceries! Piedzīvojumu dāvanas ir derīgas 3 gadus kopš iegādāšanās brīža, kā arī tās ir multi-funkcionālas, kas nozīmēs, ka esošo piedzīvojumu varēsi samainīt pret citu!

Comments

comments