Vai spēsi atrast labāko pārsteigumu sieviešu dienai?

Starptautiskā sieviešu diena strauji tuvojas!

shutterstock_176098835

Labākās dāvanas meklējumus iesāksim ar īsu ieskatu vēsturē. Kur īsti meklējamas sieviešu dienas saknes? Leģenda vēsta, ka šīs svinamās dienas pirmsākumi meklējami 1857. gada 8. martā Ņujorkā, tad ielās izgājušas strādājošās sievietes, protestējot pret  smagajiem darba apstākļiem, neadekvāti garajām darba stundām un neatbilstošo darba samaksu. Taču vēsturnieki šādam notikumam pierādījumus nespēj atrast, tāpēc noskaidrosim, kā tad tur īstenībā bija. Fakti liecina, ka sieviešu dienu 8. martā pirmo reizi sāka svinēt ASV 1909. gadā un šī tradīcija pārsakņojās arī Eiropā, kur sākot ar 1914. gadu arī lielākā daļa valstu sāka atzīmēt sieviešu dienu šajā datumā. Laika gaitā šī diena ir kļuvusi par svētku dienu vairākās valstīs un iemantojusi īpašas tradīcijas – Itālijā, piemēram,  sievietēm šajā dienā tiek dāvinātas dzeltenas mimozas, Portugālē rīko īpaši tikai sievietēm paredzētas ballītes un vakariņas, citviet pasaulē dāvā sārtas tulpes, dažādus šokolādes gardumus un pat dāvanas! Turklāt puķes un dāvanas drīkst saņemt ne tikai no mīļotā, bet arī no darba kolēģiem. Tie tiek uzskatīti par laba vēlējumiem.

shutterstock_75987316

Pārsteidz un iepriecini!

Kā izdarīt pareizo izvēli? Uzmanības un laba vēlējumu ziņā Tu nekad nekļūdīsies! Sveicot sievietes savā paziņu lokā, visticamāk aprobežosimies vien ar puķēm vai kādu gardumu jaukākai dienai, taču kā izvēlēties labāko tai vienai īpašajai sievietei? Tai, kura ikdienā Tev ir blakus un silda ar savu sirds siltumu. Ja vēlies īpaši pateikties tai īpašajai Viņai, padari viņas ikdienu gaišāku. Tieši Tu pazīsti viņu vislabāk, tāpēc dāvana jāpiemēro viņas vēlmēm! Ja sievietei patīk pārsteigumi, tad nebaidies tos sarīkot – pagatavo viņai romantiskas vakariņas. Ko iesākt, ja neesi gluži Mārtiņš Rītiņš, bet pārsteigt vēlies tāpat? Šeit talkā nāksim mēs, dāvanu eksperti, ar plašu restorānu klāstu, kur pareizo atliek vien izvēlēties Tev! Turklāt vakariņas varēsi baudīt nesteidzīgi, jo šogad 8. marts ir svētdienā! Pēc DāvanuServiss.lv klientu un arī mūsu ekspertu domām par labām dāvanām atzīstamas arī dažādas aktīvās atpūtas iespējas divatā, kas veicina savstarpēju saliedētību un kopumā ir jautri, veselīgi un sirsnīgi kopā pavadīts laiks. Svētku izbaudīšanai divvientulībā visbiežāk tiek izvēlētas dāvanu kartes kopīgai atpūtai viesnīcās, lauku mājās un viesu namos, kur īpašu popularitāti iemanto dabai tuvāk esošās dislokācijas vietas, piemēram, Sigulda, kas valdzina atpūtniekus ar romantisku šarmu; pie jūras esošie atpūtas nami, kur pēc divvientulības baudīšanas atļauts doties nesteidzīgā pastaigā gar jūru.

beautiful woman in spa salon

Relaksācija ķermenim un prātam!

Piedzīvojumu iespējas divatā, protams, ir plašas, taču pastāv arī cilvēki, kuri labprāt atpūšas vienatnē, lai atgūtu spēkus un relaksētos. Ilgi lauzot galvu par dāvanas un apsveikuma iespējām, visticamāk nonāksi pie iespējas dāvināt puķes vai kādu mazu lietiņu, kas ikdienā noteikti noderēs, – tas, protams, arī ir jauki, bet iespējams viņas acis iemirdzētos no  relaksējošas un baudāmas dāvanas. Un tā ir taisnība, arī klienti teic, ka labprāt dotos uz kādu masāžu vai SPA. Sievietēm vienmēr tuva ir bijusi skaistumkopšana, tāpēc iespējams apmaksāts ceļojums uz burvīgo SPA pasauli iepriecinās viņu visvairāk. Vai tad ir kas brīnišķīgāks, kā redzēt savu vistuvāko ar smaidu uz lūpām gluži vai mirdzam no laimes? Turklāt masāžas un SPA procedūras apvieno ne tikai patīkamo, bet arī lietderīgo un veselīgo – atjauno muskuļu tonusu, veldzē muskuļu sāpes, uzlabo asinsriti un sniedz vispārējas ķermeņa atpūtas efektu. Sevišķu popularitāti iemantojušas teju visas tematiskās masāžas – šokolādes SPA kūres, aroma terapijas un veselības procedūras ar karstajiem akmeņiem. Masāžas iespējams apmeklēt arī divatā!

Sieviešu dienas aktivitātes

Šī svinamā diena izceļas ne tikai ar patīkamiem pārsteigumiem, ziediem un dāvanām, bet arī plašu pasākumu klāstu, kā piemēram, ikgadējais sieviešu dienas rallijs, kas startē no Modes un izklaides centra Rīga Plaza un tajā piedalās tikai sievietes!

DāvanuServiss.lv rallija komanda!

DāvanuServiss.lv rallija komanda!

Arī mēs jaukās DāvanuServiss.lv meitenes esam šo aktivitāti izmēģinājušas! Kaut arī šogad tajā nepiedalīsimies, vēlam citām dalībniecēm izturību un panākumus, kā arī, protams, mīļi sveicam sieviešu dienā! Tomēr, lai gluži nepaliktu bez pārsteigumiem, 8. martā meklē mūsu saliņu t/c Rīga Plaza, kur Jūs gaida mazs pārsteigums! Padomāts ir arī par tiem, kas sieviešu dienu sagaidīs mājās. Jums ir iespēja piedalīties sieviešu dienas konkursā mūsu Facebook profilā, kur iespējams iegūt dāvanā pat 3 dažādas izklaides dāvanu kartes.

Comments

comments