Uzlādējamies ar pavasari!

Pavasaris beidzot ir šeit! Saule sāk sildīt, ziedi sāk ziedēt un putni čivina! Kā jau mēs zinām, pavasaris ir mošanās un atjaunošanās laiks. Īstais mirklis, kad domāt par savu veselību un prāta atjaunošanu. Kā arī laiks, kad jāsāk baudīt spilgti un jautri piedzīvojumi, kas uzlādē enerģiju visam gadam. Skaistais laiks ārā, dabas atmoda tā vien liek iziet ārpus mājas un ķert pozitīvos lādiņus.

Iedvesmojies no putna lidojuma!

Ļaujies brīvības sajūtām un lido! Uzlādējies no skaistajiem skatiem, ko sniedz pavasaris, kad daba atmostās. Izbaudiet neaizmirstamās sajūtas  no putna lidojuma un iedvesmojaties vēl jauniem pavasarīgiem piedzīvojumiem. Lidojums virs Rīgas diviem  var būt gan romantiska aktivitāte pārim, gan vienkāršs pavasara piedzīvojums kopā ar draugiem. Lidojums noteikti liks sajust pavasara pozitīvo lādiņu! 🙂

Pavasara jaudīgā atpūta!

Ļauj sev uz mirkli apstāties, ieelpot un atpūsties! Pavasaris ir laiks, kad tik tiešām ir jāapstājās un jasajūt dabas dotā enerģija! Dodaties pie dabas krūts un baudiet skaisto laiku ārpus mājām. Iesakām doties atpūsties uz Siguldu! Relaksējoša atpūta diviem viesnīcā SIGULDA ir nesteidzīga atpūta krāšņajā Siguldā – pilsētā ar iespaidīgām ielejām, krāšņiem dabas skatiem un pasakainu atmosfēru. . Tā būs laba izvēle pavasarīgai nedēļas nogalei. Pēc garas darba nedēļas, tas būs labs enerģijas lādiņš un jaudīga atpūta.

Smejies draugu kompānijā!

Runā, ka smiekli pagarina dzīvi. Dāvanu Serviss piedāvā neaizmirstamas vakariņas “Shitty Dinner”. Vakariņas ar improvizātoru spēlētu oficiantu lomu, kurā jūs uzzināsiet visu, ko domā viesmīļi par klientu apkalpošanu un savu profesiju. Smiekli un jautrs vakars būs tieši tas, ko sagaidīsiet. Kāpēc pavasarī?! Jo tas ir īstais laiks, lai dotos ārpus mājām un baudītu pozitīvu vakaru kopā ar draugiem, un tuvajiem cilvēkiem. Optimisma lādiņš būs uz visiem 100%!!!


Iepazīsti jaunas sajūtas!

Iespējams, tieši pavasaris ir laiks, kad ir nepieciešams reizē ar dabas atmodu, radīt sev jaunas sajūtas. Tieši “Wine in the Dark” ir domāts jūsu jaunajam lādiņam. Tas būs piedzīvojums, kas ievedīs plašajā vīna pasaulē ar vēl nebijušu pieredzi. Tumsa, profesionāls vīnzinis, gardas uzkodas, laba kompānija un visnozīmīgākais, šarmanta gaisotne! Mēs Dāvanu Serviss komanda esam pārliecināti, ka pēc šī pasākuma Tu jutīsies īpaši uzlādējies un iedvesmojies savās spējās!

Noķer adrenalīnu!

Beidzot, kad pavasaris ir iestājies Tu vari baudīt saulaino laiku ārpus telpām. Vai esi domājis par kādu trakāku pavasara piedzīvojumu? Tev noteikti ir jānoķer adrenalīns braucot ar krosa motaciklu!  Atslēdzies no ikdienas rutīnas un mazajām dzīves problēmām. Ļaujies unikālai iespējai un iegūsti aizraujošu braucienu ar krosa motociklu speciāli tam sagatavotā trasē! Adrenalīns būs tas, kas iedvesmos Tevi pavadīt vasaru ar trakiem piedzīvojumiem! 🙂

Comments

comments