Superauto + vasara = sapņi piepildās

Katru vasaru mēs gaidām ar nepacietību, jo tad Latvijā ierodas mūsu superauto! Kas gan var būt vēl karstāks vasaras notikums kā jaudīgās mašīnas Biķernieku trasē! Pasaulslavenie superauto šovasar Latvijā gaidāmi augustā.

Kas ir superauto?

Superauto apzīmē augstas veiktspējas, retu, ātru un vērtīgu sporta automašīnu. Pazīstamākie superauto ir Ferrari un Lamborghini, un, protams, šīs mašīnas ir atrodamas arī Dāvanu Serviss piedzīvojumu sarakstā.

Par superauto sapņo daudzi, bet atļauties tās var tikai retais. Tāpēc mēs, Dāvanu Serviss, piepildām sapņus un dodam iespēju šos sapņu auto izmēģināt dzīvē.

Brauciens ar superuto ir populāra dāvana

Brauciens ar superauto ir viena no Dāvanu Serviss visvairāk pārdotajām dāvanām gadu no gada. Vasaras sezonā organizējam vairākus superauto braukšanas pasākumus, un ikvienam superauto mīļotājam ir iespēja sēsties pie sporta auto stūres un izdzīvot trases līkumus. Iegādājieties dāvanu karti tūlīt un veiciet rezervāciju laicīgi, jo vietu skaits pasākumos ir ierobežots.

Tu vari izvēlēties tikai vienu no savām iecienītākajām automašīnām vai izmēģināt tās visas. Ja nevēlies pie stūres sēdēt pats, mūsu piedāvājumā ir arī braucieni, kuros automašīnu vada pieredzējis instruktors. Vairāk par braucieniem iespējams uzzināt mūsu mājas lapā.

Sapņu piedzīvojums Formulas fanam!

Zini kādu, kur ir kaislīgs Forumulas fans? Starp mūsu dāvanām atradīsi arī braucienu ar Formulu Biķernieku trasē. Mūsu profesionālais pilots ļaus izjust īstu sacīkšu pieredzi,

Piedzīvojums gan braucējam, gan skatītājam

Vasaras karstākie pasākumi trasē un pasaulē slavenākie auto neatstās vienaldzīgos! Interesanti būs gan pie stūres sēdošajiem, gan skatītājiem. Neaizmirstiet paņemt līdzi kameru!

Tiekamies superauto vasarā 2022! Ko izvēlēsies Tu – Ferrari, Lamborghini vai Forumulu?

Comments

comments