Superauto ir atgriezušies: motora rūkoņa Tevi jau sauc!

Šovasar jau atkal tiks organizēti populārie izbraucieni ar superauto. Motora rūkoņa jau ir dzirdama un ātrums – sagaidāms. Izbraucieni ar šīm ātrajām mašīnām ir viens no populārākajiem piedzīvojumiem Latvijā.

Gandrīz ikviens kādreiz ir sapņojis iesēsties kādā superauto un izjust, kā tas ir braukt ar šo luksusa klases mašīnu. Mēs Tavus sapņus varam piepildīt! Nostiprini drošības jostu, ķeries pie stūres un esi gatavs izbraucienam trasē ar sarkano Ferrari vai melno Lamborghini!

Mums ir dažādi piedāvājumi izbraucieniem ar superauto – Tev ir iespēja sēsties pie stūres pašam vai izbaudīt braucienu kā blakussēdētājam. Brauciens ar Ferrari vai Lamborghini ir arī lieliska dāvana viņam vai viņai dzimšanas dienā. 

Ferarri F430 motora jauda ir 483 zirgspēki. Lamborghini Gallardo ir vēl vairāk nekā tā sarkanajam pretiniekam – Gallardo motora jauda ir 570 zirgspēki. 

Ferrari pret Lamborghini

Itāļu sporta mašīna Ferrari ir īsts prieka iemiesojums, jo Ferrari dizains piesaista skatu un neļauj novērst no tā acis. Ferrari Enzo Ferrari tālajā 1947. gadā. Visvairāk tas atpazīstams gan sava logo dēļ, kura attēlots melns zirgs, gan tā spīdīgā un izsmalcinātā dizaina dēļ.

Arī Lamborghini ir itāļu sporta mašīna. Lamborghini pamatus ielika Ferruccio Lamborghini pāris gadus vēlāk – 1963. gadā – sākumā tika ražoti tikai traktori. Tiek stāstīts, ka Ferruccio Lamborghini piederēja Ferrari, tomēr viņam tas nepatika. Ferruccio esot pat pasūdzējies par savu Ferrari pašam Enzo Ferarri, uz ko Enzo atbildējis, ka vaina neesot mašīnā. “Problēma ir tajā, ka Tu nezini, kā braukt ar Ferrari! Tu varbūt zini, kā vadīt traktoru, bet Tu nekad netiksi galā ar Ferrari!” Pēc šīs atbildes, Lamborghini sāka ražot sporta mašīnas, lai padarītu tās labākas par Ferrari. 

Ferruccio Lamborghini ļoti patika sacīkstes ar buļļiem, tāpēc arī logo attēlots bullis. Pat daži sporta mašīnu modeļi nosaukti slavenu buļļu vārdos – galu galā Lamborghini mašīnas pēc dabas ir kā buļļi. 

Varbūt arī Tu vēlies salīdzināt abas mašīnas un noteikt, kura Tev patīk labāk. Izvēlies “Ferrari vs Lamborghini” braucienu komplektu un izbrauc ar abām sporta mašīnām. 

Comments

comments