Piedzīvojumi Tavās mājās! Dāvā stāstus!

Vai palikšana mājās nozīmē tikai gulšņāšanu dīvānā ar TV pulti rokā? Noteikti ne! Lai gan pārskatīt mīļāko filmu sarakstu un sagrauzdēt popkornu noteikti ir jāieliek darāmo lietu sarakstā, mēs piedāvājam veidus kā laiku mājās pavadīt lietderīgi.

1. Veselīgs dzīves veids joprojām modē

Šobrīd vairāk kā jebkad ir vērts sekot līdzi savam uzturam un neaizmirst par aktivitātēm.

Esi radošs! Nav hanteles? Vai esi kādreiz vingrojis ar pannu rokā? Izmanto pudeles pildītas ar ūdeni vai grāmatas. Iesaisti arī bērnus un pārējos ģimenes locekļus. Ieskaties My Fitness Facebook lapā, kur katru dienu atradīsi nodarbību un vērtīgus padomus. 

2. Jau sen gribēji izmēģināt to recepti? Ir īstais brīdis!

Pagatavo sen kārotus gardumus vai izmēģini, ko pilnīgi jaunu. Paņem rokās pavārgrāmatu un nedomājot atšķir lappusi. Voila! Vakariņu plāns ir gatavs!

3. Velti laiku sev 

Šobrīd vairāk kā jebkad ir pieejami kursi online. Vai tu sen sapņoji uzzināt, kas ir koučings? Vēlējies apgūt pamatprincipus, lai veiksmīgi plānotu savas finanses? Tev ir laiks to izdarīt – turklāt mājas nebūs jāatstāj, jo viss ir pieejams digitāli!

4. Adīšana nav tikai omēm

Katram no mums atšķiras lietas, kas mums var sagādāt prieku un atslodzi. Kad pēdējo reizi atvēlēji laiku savam hobijam? Vai varbūt tieši ir pienācis īstais brīdis noskaidrot, kas tev rada prieku!

Izmēģini gleznošanu, adīšanu, tamborēšanu vai varbūt pagatavo putnu būrīti, ko pagalmā iekarināt kokā. Lai kas arī tas būtu, nozīme ir tikai tam, lai tas nestu Tev prieku!

5. Kurš ir čempions Monopolā?

Laiks notraust putekļus no galda spēlēm un likt tās lietā! Kurš jūsu ģimenē tiks kronēts par monopola čempionu? Atceries, ka idejas galda spēlēm vari atrast internetā, turklāt, daudzas no tām varēsi pagatavot arī pats!

6. “Šo es noteikti izlasīšu”

“Šo es noteikti izlasīšu” – vai arī Tu esi teicis šo frāzi vairākkārt un nolicis grāmatu kaudzītē? Izslēdz telefonu, iekārtojis ērtāk un doties grāmatas lapušu piedzīvojumos! 

Ja grāmatu plaukts mājās patukšāks vai cītīgi esi visas izlasījis, ieskaties Zvaigzne ABC e-grāmatās.

7. “Mīļais? Aizved mani uz SPA. Mājās.”

Atvēli sev visu vakaru! Salej vannā karstu ūdeni, ieslēdz mīļāko dziesmu un atļaujies attaisīt to sen paglabāto vīna pudeli! Uzdāvini sev visu vakaru!

Turklāt, palūdz savam mīļotajam cilvēkam pa to laiku Youtube atrast video ar paraugdemonstrējumiem masāžai. Mājas SPA gatavs.

8. Ceļojums atcēlās, bet internets vēl ir!

Jā, gandrīz ikvienam no mums ir atcēlies kāds ceļojums vai vismaz nācies atcelt pat tā plānošanu. Nekas! Ticam, ka drīz atkal varēsim doties iekarot klanus un jūras, bet līdz tam – ceļojam virtuāli! Izstaigā Parīzes ieliņas vai apmeklē kādu muzeju. Ieraksti Google “virtual travelling” un aidā virtuālajā pasaulē!

9. Tīrība un kārtība!

Kurš vēl jau paspēja 3x nomazgāt logus? Ievies kārtību arī savu drēbju un apavu skapī. Atbrīvojies no visa liekā, lai ir vieta jaunajam. Izšķiro bilžu atvilktni un saliec bildes albumā, saraksti notikumus. Tici mums – pēc 5 gadiem būsi priecīgs, ka veltīji laiku šādām nodarbēm.

10. Virtuālais randiņš ar draugiem!

Lai gan šobrīd #paliktmājās un distancēties ir ļoti, ļoti svarīgi, ir vērts atcerēties, ka telefons un dators mums ir pieejams!

Satiecies ar draugiem virtuāli! Izsūti ielūgumus un piektdienas Skype ballīti un sāc jau domāt, ko vilkt mugurā (labi, ka sakārtoji drēbju skapi, vai ne?).

Turklāt, šobrīd ir īstais brīdis pasapņot par piedzīvojumiem! Vai ir kas tāds, ko sen vēlies izmēģināt? Sāc plānot! Tieši šobrīd ar kodu “mierigi” saņem 25% atlaidi Dāvanu Serviss piedzīvojumiem.

Comments

comments