Piedzīvojumi, kas jāpiedzīvo šovasar!

Vasaras bieži vien ir ļoti neprognozējamas – gan laikapstākļu, gan piedzīvojumu dēļ, jo tie Tevi atrod uz katra stūra! Lai šī vasara paliktu atmiņās spilgtāk nekā citas, mēs piedāvājam mesties piedzīvojumos kopā ar mums, jo pie mums savu vasaras gašu atradīs ikviens – gan lielais, gan mazais – gan ātruma cienītājs, gan mieramika. 

Pacelies mākoņos:

Dodies izmēģinājuma lidojumā virs Rīgas – jā, Tev būs iespēja iejusties pilota lomā un vadīt lidmašīnu! Pieredzējis pilots jūs apmācīs un ļaus arī pašam izjust, kā tas ir, vadīt lidmašīnu! 

Peldi līdz ar straumi:

Ņem līdzi draugu un mostieties kopā ar Rīgu, dodoties braucienā ar SUP dēļiem. Mierīga un klusa – tādu redzēt Rīgu ir īsts retums. Izbaudiet to!

Vasarā var ne tikai kārtīgi atpūsties, bet arī iemācīties ko jaunu! Ķer vēju un viļņus, individuālajā nodarbībā  vindsērfingā. Iemācies kontrolēt vēju un likt tam pūst pēc Tavas stabules! 

Smaržo kopā ar vasaru:

Kā smaržo Tava vasara? Smaržu pagatavošanas meistarklasē varēsi no dabiskām ēteriskajām eļļām pagatavot smaržas, kas raksturo tieši Tevi. Izcel sevī unikālo!

Neaizmirsti sevi palutināt:

Kas gan būtu vasaras atvaļinājums bez luksusa atpūtas? “Pegasa pils” Jūrmalā parūpēsies, lai atpūstos gan Tavs ķermenis, gan prāts! Pirts, masāžas, šampanietis sveču gaismā un romantiska pastaiga gar jūru saulrietā – skan lieliski, ne?

Nobaudi gardus ēdienus:

Gardas vakariņas jautrā un smieklu pilnā gaisotnē? Jā, par to parupēsies “Shitty Dinner”! Godīgākie un atklātākie viesmīļi un pavārs, kura lomās iejūtas improvizācijas aktieri liks Tev smieties visu vakariņu laiku!

Comments

comments