Pārsteidz savu mīļo tā, lai VIŅA lec no prieka!

Mēs visi ļoti labi zinām, ka sieviete ir unikāla būtne. Sieviete ir uz pasaules skaistākā, maigākā un mīļākā būtība. Neviens cits kā sieva, mamma vai draudzene nespēs Tevi tik mīļi samīļot un tik skaisti Tevi papildināt. 8.marts, Sieviešu diena ir diena, kad sievietes vēlas justies īpašas, sievišķīgas un apčubinātas, tāpēc jums vīriešiem ir uzdevums padarīt savas mīļās sievietes laimīgas, tik laimīgas, ka no prieka viņa lec gaisā!

Mēs Dāvanu Serviss komanda esam labākie eksperti, kas palīdzēs Tev atrast ideālu dāvanu mīļotajai sievietei. Mēs piedāvājam pārsteidzošas dāvanas, kas liks tavai dāmai sajūsmā palēkties!

ZIEDI!

Mīļie vīrieši, neaizmirstiet, ka ziedi ir un būs skaistākais un jaukākais pārsteigums sievietei, kas liks viņai smaidīt. Noteikti sāc savu apsveikumu ar skaistiem ziediem un apskāvienu, kas ir iemīļoti jūsu skaistajām un mīļajām dāmām. Bet, protams,  neaizmirsīsim arī par piedzīvojumiem un skaistām atmiņām, ko varat dāvināt VIŅĀM! 🙂

Vienmēr laba ideja – romantiska atpūta divatā!

VIŅAI noteikti patiks! Katra sieviete vēlās, savā dzīvē sajust romantiskos mirkļus. Tici mums, ka romantiska nakšņošana divatā būs VIŅAS un, protams, tavas skaistākās atmiņas. Iesakām pārsteigt savu mīļoto ar  Romantisku vakaru “HOTEL JŪRMALA SPA” . Kopīgs “Wellnes Oasis” kompleksa apmneklējums radīs īpašu enerģiju un prieku. Pēc romantiska pavadīta vakara turpināsiet baudīt viens otru pie brokstīm. Jūsu dāma noteikti ro novērtēs un būs ļoti laimīga par šo piedzīvojumu!

Sniedz VIŅAI jaunas sajūtas!

Liec izrauties savai dāmai no aizņemtās ikdienas un ievelc jaunā sajūtu virpulī! Lielākajai daļai sieviešu, ļoooooti garšo vīns, tāpēc šis piedāvājums būs piemērots jebkurai dāmai. Iesakām izmēģināt jaunu piedzīvojumu – Vīna degustāciju tumsā. Pilnīgi noteikti šādu piedzīvojumu Tu atradīsi tikai pie mums. Tava mīļotā būs sajūsmā no šīs fantastiskās vīna degustācijas pieredzes. Šī būs lieliska svētku dāvana, kas liks VIŅAI justies īpaši.

Masāžas baudījums!

Tici mums,Tu nekad neuzdāvināsi nepareizu dāvanu, ja dāvāsi sievietei atpūtu! Šokolādes SPA ir pasakains baudījums gan ķermenim, gan garam, jo procedūras laikā tiek izmantota īsta šokolāde! VIŅA noteikti jau sen kāro par kādu relaksējošu masāžu. Iesakām izvēlēties Saldo šokolādes SPA kūri, mmm.. VIŅA jutīsies salda kā šokolāde un pēc atpūtas lidināsies pa gaisu aiz laimes.

Kā arī romantiskākiem mirkļiem piedāvājam SPA atpūtu divatā! Sulīgā melone diviem  būs ideāla dāvana gan VIŅAI, gan Tev! Domas vien liks palēkties aiz priekiem baudot masāžu divatā.

Liec atcerēties!

Satraukums, taureņi lido vēderā un ilgā tikšanās gaidīšana, vai šīs sajūtas Tev atgādina, jūsu pirmo randiņu?! 100% nekas nevar likt sievietei justies pacilātākai kā sajust šīs patiesās pirmās sajūtas. Aizved VIŅU uz Kino “Cinamon” un saorganizē viņai burvīgu vakaru, kā Jūsu pirmajā randiņā! Pēc kino dodaties uz kādu klusāku vietiņu, lai varētu baudīt kaislīgus skūpstus. Viņa nekad nespētu eidomāties, ka Tu, ko tādu sarīkotu!  Tu varēsi baudīt savas mīļotās priekpilnos skatienus, jo viņa aiz prieka leks gaisā!

Comments

comments