Pārsteidz mammu attālināti! Dāvanu idejas māmiņdienai.

Māmiņdiena pienāks ātrāk kā varētu šķist. Lai visā šajā juceklī neaizmirstu apsveikt vienu no svarīgākajiem cilvēkiem savā dzīvē – sāc gatavoties laikus un pārsteidz mammu ar ko īpašu!

Dāvanu Serviss piedzīvojumu eksperti ir sagatavojuši vairākas dāvanu idejas!

Puķu vietā grozs pilns ar vitamīniem

Ļoti iespējams, ka daudzi no mums Māmiņdienā savu mammu klātienē nevarēs samīļot. Tāpēc aicinām sūtīt sveicienus virtuāli un parādīt savas rūpes patiesi gardā un vērtīgā dāvanā! Nosūti mammai grozu pilnu ar vitamīniem, saules un enerģijas!

Snack Box augļu grozs būs izcils pārsteigums!

Karaliskas vakariņas

Nenoliedzami – mammas ceptie pīrāgi un kūkas ir visgārdākie visā visumā! Un labākus cepumus kā omītes ceptos neviens cilvēks vēl nav radījis. Bet šoreiz pārsteidz ar gardiem meistardarbiem Tu!

Sagatavo populāros kanēļrullīšus, siera kūku vai kādu citu našķi un atstāj pie mammas vai omes namdurvīm! Pārsteigums garantēts.

Ja nu tomēr virtuves jautājumos abas rokas ir kreisās, šeit būs izcili piedāvājumi, kurus Tavā vietā sagatavos vietējie profesionāļi!

Mūžu dzīvo – mūžu mācies

Atceries kā ar mammu risinājāt sarežģītākos matemātikas uzdevumus vai kā kopā meklējāt atbilstošākās koku lapas dabas zinību projektam? Mammas mums ne tikai iemācīja ēst ar karotīti, bet atbalstīja mūs visos mūsu sasniegumos. Vai zini par, ko sapņojusi Tava mamma? Mācīties un apgūt ko jaunu nekad nav par vēlu. Turklāt ar online kursiem nevajadzēs pat atstāt mājas, lai pilnveidotu sevi!

Apskāviens online

Kāda ir Tavas mammas mīļākā dziesma vai dzejolis? Nofilmē video sveicienu un nosūti mammai. Siltus apskāvienus varam nodot arī digitāli, lai līdz brīdim, kad atkal vārēsiet satikties tie sildītu atkal un atkal. 

Aizbēgt kopā brīvdienās

Ierobežojumi beigsies un atkal varēsim tikties ar mīļajiem! Kurš cilvēks būs pirmais, kuru tu samīļosi? Mamma!

Ieplāno kādu no vasaras nogalēm aizbēgt atpūtā kopā ar mammu. Sirsnīgas sarunas, jautri notikumi un priekpilnas brīvdienas.

Smelies iedvesmu vasaras piedzīvojumiem šeit: atpūta nedēļas nogalēs

Comments

comments