Padari Māmiņdienu īpašu!

Šajā pasaulē katram no mums ir cilvēki, kuri mūsu labā ir darījuši milzum daudz lietas, par kurām mēs viņiem vēlamies pateikt: Paldies!

Viens no svarīgākajiem un mīļākajiem cilvēkiem, kurš pilnīgi noteikti ir pelnījis mūsu “Paldies,” mīlestību un rūpes, ir mūsu mammas!

Tuvojas Māmiņdiena, un šī diena būs kā radīta, lai apliecinātu savai mammai to, ka domā par viņu un ka viņa Tev ir ļoti, ļoti svarīga.

Apsveic savu mammu!

Latvijā bērni apsveic savas mammas ar ziediem, skaistiem zīmējumiem, pašzīmētām kartiņām ar skaistiem dzejoļiem vai sirsnīgu dziesmu par to, cik mammīte ir mīļa un skaista.

Kā savas mammas apsveic tie, kuri vairs nezīmē mammām zīmējumus? Kā iepriecināt savu mammu un pārsteigt viņu ar ko pozitīvām emocijām pilnu?

Lai nav jāpērk un jādāvina mammai vēl viena pavārgrāmata, varbūt labāk uzdāvināt mammai iespēju apmeklēt ēdienu gatavošanas meistarklasi, kurā mamma gatavos ēdienu kopā ar Mālpils muižas šefpavāru? Piedāvājumā tiks iekļauta ēdiena gatavošanas meistarklase, nakšņošana muižas dizaina numuriņā divām personām, gardas brokastis muižas restorānā un siltajā sezonā būs iespēja doties jaukā velo izbraucienā pa Mālpili. Iedomājies, kādas vakariņas Tava mamma Tev pasniegs pēc šādas atpūtas un jaunām zināšanām!

shutterstock_256537438

Ikviena sieviete jebkurā vecumā sapņo par karalisku atpūtu kādā skaistumkopšanas salonā, kurā viņa tiek lutināta no galvas līdz kājām. Vai atceries, kā Tu bērnībā priecājies, kad mamma piepildīja Tavus kvēlākos sapņus? Tagad ir Tava kārta! Tavai mammai noteikti patiks sejas procedūras, aromātiski SPA rituāli, pēdu masāžas vai glīts manikīrs. Iesakām uzdāvināt arī ūdens relaksācijas centru apmeklējumu, kurā mammai varēs piebiedroties arī tētis!

Arvien vairāk Latvijā ceļo cilvēki, kuru bērni ir izauguši un uzsākuši patstāvīgu dzīvi. Tu vari palīdzēt mammai iegūt pamatkapitālu kādam skaistam sapņu piepildījumam – ceļojumam! Tu būsi izdarījis brīnišķīgu ieguldījumu, lai mamma varētu doties skaistās brīvdienās!

Sapņu ceļojums

Ir mammas, kuras savu jaunības trakumu un vēlmi pēc adrenalīna nezaudē nekad. Ja sajūti, ka tā ir Tava mamma, uzdāvini viņai pasakainu lidojumu ar deltaplānu vai braucienu ar Ferrari! Iegūtās emocijas pēc dāvanas izmantošanas, viņai liks sajusties jaunai un aktīvai. Tavs uzdevums būs izpildīts!

Brauciens ar Ferrari

Apkopojot visu augstāk minēto, vēlamies vēlreiz uzsvērt, ka pats galvenais ir atcerēties apsveikt savu mīļo mammu svētkos! Un nevis tikai ar īsziņu vai ziņu kādā sociālā portālā, bet arī ar ko īpašu, kas viņai liks justies kā vislabākajai mammai pasaulē, piemēram ar piedzīvojumu dāvanu! Šad un tad ir tik labi pateikt mammai paldies un atgādināt, cik ļoti viņa Tev ir dārga!

Lai saulaina un mīlestības pilna Mātes diena!

Comments

comments