Neazimirsti apsveikt Līgu un Jāni!

Divi svētki vienā dienā – bieži aizmirstam, ka Līgo un Jāņos svinam ne tikai vasaras sākumu, bet arī vārda dienas diviem ļoti seniem vārdiem, kas ir īpaši populāri Latvijā.

Kā pārsteigt savu īpašo Jāni un Līgu? Uzdāvini neaizmirstamus piedzīvojumus, kas neliksies tik ierasti kā ikgadējās svētkus tradīcijas un liks viņiem sajust, ka šos divus svētkus patiešām var svinēt atsevišķi. 

Pārsteidz Līgu:

Pacelies augstāk un ļaujies brīvībai, lidojot ar gaisa balonu! Paķer līdzi labāko draugu vai mīļoto cilvēku un dodieties piedzīvojumā virs Latvijas! 

Kuram gan negaršo viens no Kurzemes populārākajiem gardumiem – sklandrausis? Kā tas top un kā to gatavot? Dodies uz Kolku, kur pieredzēju saimnieču pavadība iemācīsies to pagatavot pati! 

Pārsteidz Jāni:

Un tomēr – kas gan būtu Jāņu svinības bez alus? Uzdāvini savam mīļākajam Jānim īstu emociju baudījumu – Alus masāžu no “Elizabetes SPA”. 

Jāņi mums ir dažādi – tāpēc arī dāvanas jāpiemeklē dažādas. Tie, kuriem patīk izjust adrenalīnu, priecāsies par lēcienu ar izpletni tandēmā virs Igaunijas! 

Bet Līgai un Jānim, kuri šos svētkus parasti svin kopā un tradicionālā gaisotnē, uzdāvini iespēju degustēt latviešu alu ar uzkodām, dažādu pastāstu pavadībā restorānā “Tavernā” .

Ja Tavā draugu lokā ir Līga un Jānis, kuriem dāvanu dāvināšana sagādā grūtības, izvēlies īpašos svētku dāvanu komplektus “Līgai” un “Jānim”!


Comments

comments