Aizraujošais lidojums ar paraplānu

Spilgtu emociju un milzīgas adrenalīna devas piedzīvojums! Iedomājieties, ja cilvēks kam ir bailes no augstuma saņem dāvanā šo piedzīvojumu – lidojums ar paraplānu – sākumā nemaz nenojautu kā tas būs, kas tas ir un vai es to spēšu izdarīt.Lidojums ar paraplānu


Pēc sarunas ar pakalpojumu sniedzēju, sapratu, atpakaļceļa vairs nav.. ja jau esmu ieradusies, nāksies vien lidot.. Pie sevis domas, ir jāpārvar sevi ir jāpārvar sevi, tas būs aizraujoši.. Pēc instrukcijas ko novadīja pats pilots, ja tā to var teikt..sākās piedzīvojums. Lai paraplāns paceltos gaisā, tas tiek ievilkts ar vinču, kas piestiprināta pie automašīnas.. Kad uzzināju, ka paraplāns pacelsies 400-500 m augstumā, man šķita, ka kājas kļūst nejūtīgas no satraukuma..
Aiziet..tas mirklis ir pienācis.. sākam pamazām skriet un pacelties gaisā ar iepriekš minētās vinčas un automašīnas palīdzību.. Sākumā bija spiedzieni, kliedzieni gan no bailēm, gan sajūsmas. Paceļoties pietiekamā augstumā, vinča tika atāķēta un mēs planējām.. Mirklī kad Tu sāc skatīties pakārt un redzi Rīgas Jūras līci, Salaspili un pusi Rīgas, bailes pāriet, pazūd sajūta, ka Tu būtu tik augstu debesīs.. pēc mirkļa instruktors piedāvā pašai pavadīt šo paraplānu..wow.. Tas bija tik patīkami!

Lidojums ar paraplānu
Protams, neizpalikām arī bez akrobātiskiem manevriem, ko instruktors teicās, ka esot jāpamēģina ikvienam.. ārprāc, es nodomāju, un lai jau notiek! Tiklīdz sāka šos manevrus es sapratu, man tā kut vēders, ka jāsmejas kā kutinātai no šiem manevriem.. Tad nu ar iespaidīgu manevru nonācām lejā un bija patiess prieks atrasties atkal uz zemes! Izbaudiet noteikti šo piedzīvojumu!

Uzlādējies pavasarī ar lidojumu ar paraplānu

Visas piedzīvojumu dāvanas LIDOJUMI

Comments

comments