Kursi, meistarklases un darbnīcas Tavam priekam

Vai arī Tu sapņo apgūt, ko jaunu vai uzsākt kadu hobiju? Varbūt Tu meklē foršas lietas, ko darīt iekštelpās, jo rudens jau klāt? Lai kāds būtu Tavs mērķis, mēs esam apkopojoši jautras, interesantas un arī izglītojošas nodarbes ikvienai gaumei!

Kafijas pagatavošanas meistarklase

Kafijas meistarklasē Andris Petkēvičs dalīsies ar savām zināšanām par kafijas audzēšanu, pārstrādi, grauzdēšanu un pagatavošanu, lai Tu iepazītu katra šī procesa ietekmi uz kafijas kvalitāti. Šīs zināšanas palīdzēs izvēlēties kvalitatīvākās un vēlmēm atbilstošākās kafijas pupiņas. 

Gleznošanas meistarklase no ’’Art&Wine’’

Cik gan forši mājās pie sienas būtu pielikt paša radīto mākslas darbu? Art & Wine – tās ir 3 stundas radošas un sirsnīgas atmosfēras, kur, profesionāla mākslinieka vadībā, Tu radīsi savu gleznu, baudīsi vīnu un saņemsi neaizmirstamas emocijas.

Eklēru gatavošanas meistarklases eklērnīcā Raunas Dārzs

Gribi iepriecināt sevi vai savus mīļos ar mājās gatavotiem eklēriem? Tu to vari! Piedalies meistarklasē un, iespējams, jaunās prasmes vēl ilgi priecēs Tavus mīļos un Tevi, kad mājās gatavoti eklēri būs Jūsu turpmāko svētku neatņemama tradīcija!

Eklēru darbnīca piedāvā iemācīties izcept un pagatavot eklēru no A-Z. Meistarklases laikā katrs dalībnieks apgūst eklēru pagatavošanas tehniku, sagatavos pildījumus un izdekorēs pats pēc savas gaumes. Mājās būs iespēja doties ar pilnu kasti paštaisītiem eklēriem, recepti un labu garastāvokli!

Ģitārspēles kursi Guitar Place skolā

Jau sen vēlies iemācīties spēlēt ģitāru? Ir pienācis laiks īstenot šo sapni! Ļoti drīz Tu varēsi iepriecināt savus tuviniekus un draugus ar ģitārspēli. Aicinām Tevi uz Guitar Place studiju, kur apgūt ģitārspēli palīdzēs profesionāli un atsaucīgi pasniedzēji! Īsteno savu sapni un iegūsti jaunu hobiju! 

‘‘Mākonis Cocktails & Design‘‘ online viskija meistarklase

Baudi un izzini viskiju savā dīvānā, vienlaikus sarunājoties, uzdodot jautājumus un apmainoties viedokļiem ar citiem domubiedriem! Katram dalībniekam tiks nodrošināti meistarklasē paredzēto viskiju paraugi un iesildīšanās kokteilis. Meistarklases pirmajā daļā sagaidīsi prezentāciju par viskija vēsturi, ražošanas tehnoloģiju un tiks izskaidrota Skotijas ģeogrāfija, lai labāk izprastu, kādu lomu viskija garšā spēlē tā izcelsme. Pēc neliela ieskata vēsturē, sekos viskiju baudīšana, salīdzināšana, garšas īpašību apspriešana un sarunas par viskiju, mākslu, dzīvi…

Šīs un daudzas citas meistarklases Tu atradīsi Dāvanu Serviss mājas lapā!

Comments

comments