Kā padarīt Māmiņdienu neaizmirstamu? Pārsteidz mammu ar piedzīvojumu!

Mātes diena 2021 ir tepat aiz stūra. Šogad māmiņdienu svinēsim 9. maijā. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar idejām kā pārsteigt mammu svētkos!

Idejas, lai padarītu Mātes dienu neaizmirstamu:

1. Atrodi piemērotu dāvanu Māmiņdienā

Apskati mūsu sagatavoto piedāvājumu Māmiņdienas dāvanu idejām. Esam atlasījuši dāvanas, kuras būs piemērotas dažādām mammām un viņu gaumēm. Šeit atradīsiet produktus, kuri bijuši populāri arī iepriekšējos gados, piemēram, Vakariņas Tumsā, SPA procedūras vai pat lidojumu ar lidmašīnu virs Rīgas.

2. Piedzīvojumu vienam vai diviem?

Kāpēc gan tajā pašā laikā nenopirkt piedzīvojumu arī sev! Dāvā mammai kopā pavadītu laiku! Piedzīvot kopā notikumus, radīs daudz lielāku prieku!

Daudzi no mūsu piedzīvojumiem jau arī ir paredzēti diviem, piemēram, atpūta Mārcienas muižā, vakariņas “Beef Room” restorānā vai vīna degustācija tumsā.

3. Mātes dienas apsveikums uz dāvanu kartes

Kad iegādājies piedzīvojumu dāvanu karti mūsu internetveikalā, tu vari pievienot tekstu uz dāvanu kartes. Šī ir lieliska iespēja, lai pateiktu mammai cik daudz viņa nozīmē un pateiktu paldies par to, cik daudz viņa ir darījusi. Personisks novēlējums padarīs Mātes dienas dāvanu īpašāku un atmiņā paliekošāku.

4. Padari visu vienkāršāku un rezervē piedzīvojumus vispirms

Kad iegadājies piedzīvojumu dāvanu, tu vari veikt rezervāciju, lai mammai nav jāveic citas darbības – tikai jādodas izvēlētajā piedzīvojumā!

5. Māmiņdienas dāvanas iesaiņojums

Kad dāvini piedzīvojumu dāvanu mammai Mātes dienā, iesaiņo to milzīgā kastē! Tava mamma pat neidomāsies, kas tur iepakots, kas noteikti sniegs jautas emocijas dāvanu atverot!

Neuztraucies, ja ierobežojumi neļauj piedzīvojumu izmantot tagad. Mūsu dāvanu kartes ir derīgas 3 gadus. Bet ja vēlies ieskaties mūsu piedzīvojumus, kurus vari izmantot mājās!

Comments

comments