Ferrari F360

Īstens ātrums un satriecošs dizains?

Ferrari F360 piemīt abas šīs īpašības. Tā nav parasta mašīna, bet gan LUX klases sporta auto, kas liks sporta auto mīļotāju sirdīm ietrīcēties un garāmgājējiem atskatīties. Kurš gan nevēlētos tikt pamanīts pie šāda auto stūres? Jo, būsim godīgi, pēc skaistuma un mazliet luksusa vairāk vai mazāk alkstam mēs visi.

10954_r

Mazliet vairāk par pašu auto

400 zirgspēki, kas palīdzēs sasniegt līdz pat 100 km/h ātrumu nieka 4,3 sekundēs! Izklausās neticami? Motora griezes moments 375 Nm un dzinēja tilpums 3,6 l padara to īstenojamu. Šajā Ferrari modelī pielietotas vēl nebijušas alumīnija šasijas, kas ir par 40% spēcīgākas nekā, piemēram, F355 modelim, kur tika izmantots tērauds. F360 svara ziņā ir par 28% vieglāks, neskatoties uz to, ka tā gabarīti ir par 10% lielāki. Iespaidīgi, vai ne? Pateicoties tieši šai izmaiņai, šis modelis ir spējīgs veikt tik iespaidīgu uzrāvienu un paver jaunu lapu Ferrari vēsturē!

10951_r

Iespēja doties izbraucienā ar Ferrari

Ne katram ikdiena saistās ar iekāpšanu sarkanā sporta auto. Mirklīti atkāpsimies no ierastā ikdienas ritma un piepildīsim kādu slēptu vēlmi. Vai pazīsti kādu, kurš interesējas par sporta automobiļiem? Varbūt tas ir tieši Tava drauga, tēta, brāļa vai pat Tavs sapnis? Nekas nav neiespējams. Lai brauktu ar Ferrari nav jākļūst par miljardieri, pat ne miljonāru. DāvanuServiss.lv piedāvā šo izbraucienu vien par 45.00 euro, turklāt pieredzējuša instruktora pavadībā. Izbraukt tik pazīstamās Rīgas ielas, dodoties izbraucienā uz Rīgas centra pusi, vai arī doties ārpus Rīgas, atļaujot izjust mazliet vairāk Ferrari ātruma un jaudas – tas ir tikai Tavā ziņā!

10952_r

Dāvanu var iegādāties šeit – https://www.davanuserviss.lv/davana/brauciens-ar-ferrari !

Comments

comments