“Es īsti neticēju, ka man sanāks kaut kas līdzīgs eklēriem”.

Šī ir Krista, mūsu zīmola vēstnese!

Krista ir gatava dažādiem piedzīvojumiem – sākot ar adrenalīnu pie auto stūres līdz ar aizraujošu gardumu gatavošanu!  Pavisam nesen piedzīvojumu meklētāja Krista, apmeklēja eklēru meistarklasi!

Kas ir Eklēru meistarklase?!

Eklēru meistarklase ir vienreizējs gardēžu pasākums, kuru organizē Raunas dārzs. Tev ir iespēja profesionāļu uzraudzībā pagatavot, pašam savus eklērus! Njammm.. skan kārdinoši, ne?  Meistarklase var būt gan tavs izaicinājums, gan jaunu hobiju izzināšana, jo iespējams tieši Tu esi lielisks eklēru meistars?!

Tieši pie Dāvanu Serviss Tev ir iespēja jau tagad iegādāties dāvanu karti uz Eklēru meistarklasi un pārliecināties, cik labus eklērus pagatavot spēj Tu!

Mums visiem garšo saldumi, bet vai visi tos māk gatavot! Tieši tāpēc Krista devās to pārbaudīt. Šeit Tev ir iespēja uzzināt kā Kristai veicās:

“it’s all about eclair

ļoti patīk šiverēties virtuvē un vienmēr paticis gatavot tieši saldos. sāļos, lai taisa kāds cits, vai arī lai netaisa vispār, tad nu šodien pastāstīšu par kaut ko saldu un ļooooti gardu! 🙂

Vakar biju uz eklēru meistarklasi Raunas dārzā! atzīšos, vienu reizi pirms tam es biju CENTUSIES gatavot eklērus – nesekmīgi, jo kad izņēmu no krāsns, viņi izskatijās pēc maziem, mīlīgiem, saplakušiem cepumiņiem.

Tā nu es biju ļoti apņēmības pilna iemācīties gatavot eklērus un tikt arī pie tik pat vēlama rezultāta, brīnumainā kārtā man izdevās. Jācer, ka izdosies arī mājās, kad blakus neatradīsies zinošs cilvēks, kurš pateiks ko labāk darīt un kā labāk nedarīt.

Gatavojām visu no A-Z. mīkla, pildījums, dekorēšana. Tas viss ir daudz interesantāk un jautrāk kā izklausās. Atceroties savu iepriekšējo pieredzi, es īsti neticēju, ka man sanāks kaut kas līdzīgs eklēriem. BET man sanāca reāli eklēri – eklēru eklēri, ja tā var teikt?!

Mana vismīļākā daļa – dekorēšana, jo nu skaidrs, ka šeit īsti nekas nevar noiet greizi. Dekorē kā gribi un eklēri izskatās lieliski, kaut arī tev nav konditora cienīgas spējas!

Šī ir īstā vieta, kur doties vienam, ar draudzeni, ar otru pusīti, mammu vai tēti, vecvecākiem, draugiem… ar jebkuru, kuram garšo eklēri!

Esmu detaļu cilvēks, nu tas, kuram patīk visi nieciņi un sīkumiņi, kuri pārdomāti un izstrādāti līdz pēdējam. Un @eklerudarbnicaraunasdarzs tā bija. Ļoti patika, ka viss ir pārdomāts un pieskaņots!”

Comments

comments