Dāvanas Svariem

Aplūkojot kalendāru Tev noteikti ģimenes, draugu, paziņu, kolēģu lokā ir kāds jubilārs, kas pēc horoskopa zīmes ir Svari.  Ja saņemot ielūgumu uz viņu jubilejas svinībām, Tev iestājas neliela panika, jo nezini ko viņiem dāvināt, nesatraucies! Šajā rakstā esam apkopojuši ieteikumus, lai Tev palīdzētu izvēlēties dāvanu, par kuru Svari būs priecīgi.

Astrologi teic, ka Svari ir temperamentīgi un svārstīgi, meklējot līdzsvaru. Viņiem nepieciešams brīvi pārvietoties. Svari ienīst tumsu un slikti apgaismotas telpas. Svariem visapkārt vajadzīgi cilvēki, kurus iekarot ar šarmu, maigumu, dāsnumu, spontānu viesmīlību, glaimiem, izpalīdzību un augstsirdību. Svari piešķir lielu nozīmi zināšanām, apkopo faktus, augstu vērtē jeb kuru informāciju. Svariem jāmācās likt lietā jūtas, lai pieņemtu lēmumus un pārvarētu pasivitāti.

Aplūkojot šo un citus horoskopus, kā arī noskaidrojot informāciju no pašiem jubilāriem esam izveidojuši nelielu ideju sarakstu, kas liks svariem priecāties un Tev vēl ilgi pateikties! 🙂

Dāvanas dzimšanas dienā | Dāvanu serviss

Ja Tu meklē dāvanu VIŅAI, tad noteikti pievērs uzmanību izsmalcinātībai un detaļām. Sievietes Svari lielu uzmanību pievērš izskatam un modei. Noteikti katra Svaru daiļā dzimuma pārstāve priecāsies par Vizāžas un Stila kursiem.

Svaru sievietes ir ļoti sievišķīgas un daiļas būtnes, tāpēc viņas savu sievišķību būs laimīgas iemūžināt individuālā fotosesijā studijā.

Vizāžas un stila kursi

Šī horoskopa dāmas pievērš uzmanību arī erudīcijai. Ņemot vērā, ka viņām patīk gūt jaunas zināšanas un rūpēties par sevi, tad lieliska dāvana radošai Svaru sievietei būs Hennas zīmējumu maģija.

Lieliska un izglītojoša dāvana Svaru dāmām, kurām regulāri ir jādodas uz kādām svinībām vai publiskiem pasākumiem, kur viņas līdzi ņem ziedus ir Floristikas kurss ,kur viņas iemācīsies izcelties un izveidot unikālas ziedu kompozīcijas.

Apkopojot informāciju par to ko dāvanā vēlētos saņemt Svaru VĪRIETIS, tad varam teikt, ka viņš vienmēr priecāsies saņemt izsmalcinātu dāvanu. Svaru vīrieši labprāt izbaudīs manikīra procedūras, lai rūpētos par savu ķermeni.

Šī horoskopa stiprā dzimuma pārstāvji labprāt rūpējas par savu ķermeni, tāpēc viņi būs sajūsmā par masāžu, kas parūpēsies un uzlabos viņu fizisko stāvokli, piemēram, Sporta masāža.

Masāža vīrietim | Dāvanu serviss

Jāpiemin, ka Svaru vīrieši ir intelektuālas personības. Viņi interesējas par nezināmo un jauno. Viņi nešķiro kādas nozares jaunums tas ir un cik svarīgs tas ir. Varētu teikt, ka viņi ir ļoti zinātkāri, tāpēc viņi būs iepriecināti par Žurnāls „Planētas Noslēpumi” 6 mēnešiem, kur smelties jaunas zināšanas un atklāt jaunas sev nezināmas lietas.

Aktīviem Svaru horoskopu vīriešiem pie sirds ies aktīvā atpūta pie dabas. Viņi labprāt smelsies dabas enerģiju un ideālā variantā reizē rūpēsies par savu fizisko formu. Tāpēc droši varam teikt, ka aktīviem Svaru vīriešiem ļoti patiks Laivošana Daugavas lokos.

Dāvanas dzimšanas dienā | Dāvanu serviss

Ceru, ka kāda no šīm dāvanu idejām likās atbilstoša Tavam Svaru horoskopa jubilāram. Esam pārliecināti, ka Tavs gaviļnieks būs sajūsmā par kādu no šīm dāvanām!

Visas dāvanas dzimšanas dienā vari atrast ŠEIT!

Veiksmīgus dāvanas meklējumus un lai jauka diena!

Comments

comments