5 oriģinālas randiņa idejas Valentīndienai

14. februārī visā pasaulē plaši tiek atzīmēta Valentīndiena jeb visu mīlētāju diena. Mīlestību var izrādīt visdažādākajos veidos, piemēram, palīdzot mājas darbos, dāvinot ziedus vai vienkārši pasakot  “Es Tevi mīlu”. Dāvanu Serviss piedāvā iespēju dāvināt mīlestību caur emocijām, piedzīvojumiem un fantastiski kopā pavadītu laiku. Mūsu komanda uzskata, ka īstas emocijas rada skaistas atmiņas un aizraujošas atmiņas ir lielākā bagātība, ko vari sniegt otram. Dāvanu Serviss piedāvā ieskatu 5 oriģinālu randiņu idejām, lai tas būtu neaizmirstams.

Pirmais randiņš Valentīndienā

Ja jūsu pirmais randiņš iekrīt Valentīndienā, tad noteikti tam ir jābūt īpašam. Jums ir nepieciešams izvēlēties īpašu vietu, jo pirmais randiņš būs tas vienīgais, kas paliks jūsu atmiņā uz visu mūžu. Vislabāk izvēlēties neitrālu vietu, kur jūs varat koncentrēties viens uz otru un, protams, lai iepazītu vēl tuvāk viens ar otru. Dāvanu Serviss iesaka izvēlēties restorānu, “HOTEL JŪRMALA SPA”.  Restorānā Jūs varēsiet aizmirst par ikdienišķām rūpēm un veltīt laiku viens otram, sajūtot, cik stipra ir jūsu mīlestība! Izbaudiet šo vakaru divatā sveču gaismā! Speciāli šim vakaram tiks izveidota ēdienkarte, kurā iekļauti vislabākie ēdieni un dzērieni. Pavadiet šo vakaru kopā ar savu mīļoto cilvēku, dzerot vīnu un baudot ēdienus sveču gaismā. Vakariņās ietilps 3 ēdienreižu kārtas. Jūs izbaudīsiet vakariņas itāļu, franču vai latviešu gaumē. Klusa mierīga atmosfēra, lai varētu baudīt tos pirmos un īpašos smieklus, sajust otra harmoniju. Pēc tuvākas iepazīšanās noteikti dodieties uz kino! Izvēlaties kinoteātra “Cinamon” dāvanu karti diviem. Šī dāvanu karte ļaus Jums izvēlēties! Lai arī kāda kino fani Jūs būtu – drāmas, komēdijas, šausmu filmu, trilleru, animācijas vai romantikas, Cinamon kino var baudīt it in visu. Kinoteātra Cinamon kinozāļu dizains ir veidots tā, lai skatītājam sniegtu maksimālu komfortu, lai liktu jums kopā justies ērti.  

Jūsu pirmais randiņš noteikti būs izdevies!

Randiņš mīlas baudītājiem

Valentīndienā ir jāveido mīloša vide, tāpēc ir liela nozīme, kur tiek pavadīta šī diena. Izkāpiet no ikdienas rāmja un baudiet viens otru ārpus ierastās rutīnas. Dažreiz dažādība, piemēram, kā atpūta ārpus mājām ir labākais risinājums, kā mācēt izjust vienam otru. Noteikti atpūta pie šampanieša glāzes būtu svētku cienīga. Dodieties uz Skrundu un apstādiniet mirkli “Piena muižā”. Izbaudiet pirts apmeklējumu, ko piedāvā “Piena muiža”. Baudat nesteidzīgas un romantiskas vakariņas sveču gaismā – Piena muižas „Rožu krodziņā”. Kā arī relaksējaties kopīgā rīta peldē baseinā. Sagaidiet mīlas pilnu randiņu kopā!

Randndiņš adrenalīna cienītājiem!

Jums noteikti nav nekas pret vakariņām restorānā sveču gaismā, bet priekšroku dodat aktīvām izklaidēm. Jūs esat tie, kam patīk ekstrēmas lietas?! Forši, tad noteikti jums ir piemērots adrenalīna cienīgs randiņš. Ekstrēms randiņš noteikti liks paļauties vienam uz otru. Tas ir lielski, jo tā veidojās jūsu savstarpējā uzticība. Adrenalīns piešķirs dzirksti jebkurām attiecībām. Izmēģiniet Vučko! Jums ir iespēja izbaudīt braucienu ar vučko. Vučko ir laivai līdzīgs veidojums, apvilkts ar speciālu materiālu – mīkstu porolonu, ar ko var nobraukt pa bobsleja trasi ziemas sezonā. Nobrauciens ar vučko Siguldas Bobsleja trasē ir īsts piezīvojums, lai paspilgtinātu Jūsu ierasto ikdienu.  Labs iemesls, lai izjustu ekstrēmas sajūtas.

Romantiskais randiņš

Ideālam un romantiskam randiņam, noteikti būs nepieciešama Dāvanu Serviss palīdzība. Mēs piedāvājam Tev un tavam mīļotajam padarīt randiņu īpaši romantisku un neaizmirstamu, iemūžinot to fotoattēlos. Piedāvājam romantisku pastaigu ar zirgiem un mīļoto, gluži kā pasakā. Izjādes laikā ar zirgu Jūs varēsiet aplūkot daudz vairāk interesantu vietu, nekā vienkārši pastaigājoties. Speciāli Jums un Jūsu mīļotajam cilvēkam, būs izstrādāti vairāki interesanti maršruti. Jūs priecāsieties par dabas skaistumu, jājot ar brīnišķīgiem zirgiem, kas ir ideāli sagatavoti gan iesācējiem, gan jātniekiem ar pieredzi. Papildus izjādei jūsu skaistos mirkļus iemūžinās fotogrāfs, lai šo randiņu jūs  atcerētos vienmēr, paskatoties uz bildēm. Protams, vīrieši neaizmirstiet savai dāmai nopirkt ziedus!

Kaislīgais randiņš

Noteikti šis randiņš ir paredzēts pārim, kas jau ir ilgāku laiku attiecībās un kopā ir gatavi uz visu. Dāvanu Serviss iesaka drosmīgajiem apmeklēt Sexy Style ekskursiju pārim.  SexyStyle eksursija ir iespējams neierastākā kopīgā ekskursija pārim. Jūs varēsiet atrasties savas iztēles un iekāres pasaulē. SexyStyle konsultanti pastāstīs par pieaugušo rotaļlietām, to vēsturi un par to, kā ar rotaļlietu palīdzību Jūs varat uzlabot savu kaislīgās dzīves daļu. Ekskursija norisinās Sexy Style telpās, kur plašo rotaļlietu klāstu iespējams aplūkot mierīgā un netraucētā gaisotnē. Šī randiņa cienītājiem noteikti būs kaislīgs vakara turpinājums!

Comments

comments