Visiem, kas mīl, visiem, kas ir iemīlējušies

Valentīndiena ir svētki, kuri Latvijā ir ienākuši nesen, tāpēc katram ir savs viedoklis par to. Par spīti skeptiķu izteikumiem, ka Valentīndiena ir ārzemnieku svētki, aicinam izmantot šo iespēju saviem pašiem tuvākajiem vēlreiz un vēlreiz apliecināt, ka mīlat viņus. Maza, bet tai pat laikā sirsnīga dāvaniņa liks kādam sajusties īpaši mīlētam, un tas ir galvenais, vai ne? Atcerieties, ka šī diena ne ar ko daudz neatšķirās no pārējām mīlestības dienām. Sava mīlestība un rūpes par mīļoto cilvēku ir jāizrāda katru dienu.
Nezini ko dāvināt Valentīndienā mums ir TOP 5 varianti kā pārsteigt mīļoto cilvēku.

shutterstock_62671297

TOP 1 CEĻOJIET KOPĀ 

Šogad  par prieku mīlētājiem Valentīndiena iekrīt nedēļas nogalē, tāpēc lieliska iespēja izrauties brīvdienās no burzmas ir mazs ceļojums diviem uz kādu no viesu namiem. Šeit būs gan iespēja pavakariņot, gan izgulēties lielā divguļamajā gultā, gan arī apskatīt apkārtni. Arī tad, ja kādu iemeslu dēļ nevari doties prom tieši Valentīndienā, tad izdrukā dāvanu karti ieliec kartītē un uzdāvini to. Tā varēsi izvairīties no situācijas, ka dāvanu esi sagatavojis, bet tobrīd neuzdāvini un mīļotais jau sapūšas.Saka, ka ļaušanās labvēlīgajai pirts iedarbībai uz ķermeni rada laimes sajūtu. Atpūšoties  omulīgajā pirts namiņā ‘’Stārķu ligzda’’ jums būs iespēja  lieliska iespēja izbaudīt divvientulību, atpūsties no pilsētas trokšņa un sagatavoties jauniem darbiem.

TOP 2 GARŠAS BAUDĪJUMS

Runā, ka mīlestība vīriešiem iet caur vēderu, tāpēc palutiniet garšas kārpiņas un izbaudiet romantiskas vakariņas kādā no restorāniem. Vai spējat iedomāties, kādas sajūtas pārņem, baudot vakariņas pilnīgā tumsā? Tas ir nebijis piedzīvojums jūsu taustei, dzirdei, ožai un garšai, kurš garantē 100% jautrību Jums un Jūsu draugam. Ko tādu Jūs vēl līdz šim nebūsiet piedzīvojuši! Nobaudītais otrais ēdiens un saldais ēdiens, kopīgie smiekli un atklājumi – tie izvērtīsies par vienu no neparastākajiem stāstiem, ko atcerēties kopā ar draugu un stāstīsiet citiem vēl ilgi pēc tam!

TOP 3 AKTĪVĀ ATPŪTA

Aktīva atpūta un piedzīvojumi kļūs par neaizmirstamu Valentīndienas dāvanu. Kamēr ārā ir sniegs un ledus, ir jāpaspēj izbaudīt ziemas priekus no visas sirds, un to var ļoti labi izdarīt, izvizinoties. Patīk ātrums? Vēlieties ātrumu izbaudīt arī ziemā, kad zemi un kokus klāj sniegs, tad ļaujieties šai ziemas burvībai ar sniega motociklu.

TOP 4 RELAKSĀCIJA JUMS DIVIEM

Valentīna diena ir lieliska diena, lai palutinātu sevi un mīļoto cilvēku ar kādu relaksējošu atpūtu. Nodoties pilnīgai atpūtai, uz mirkli aizmirstot ikdienas rūpes, un atgūt enerģiju varat Hotel Jūrmala Spa saunu baseinu centrā “Wellness Oasis”

TOP 5 ESIET RADOŠI
Pats galvenais esiet kopā, lai šī diena būtu jums īpaša, gādājiet sev neaizmirstamas atmiņas un piedzīvojumu fotostudijā. Izpaudieties un sagādājiet sev īpašas atmiņas. 

Valentīndiena ir trausli un maigi svētki. Ne tikai sievietei, ne tikai vīrietim. Visiem, kas mīl, visiem, kas ir iemīlējušies. Lai šī diena atnes jums laimi un prieku. Lai mīlestība ir ar jums, ne tikai šajā dienā, bet visu mūžu.

Comments

comments