Vasara no putna lidojuma! TOP 6 piedzīvojumi debesīs šovasar!

Pacelties augstu debesīs, izjust brīvību un matu plīvošanu vējā – to Tev sagādās piedzīvojumi debesīs! Savu īsto piedzīvojumu atradīs ikviens – gan tie, kuriem patīk mierīga atpūta, gan tie, kuri vēlas izjust adrenalīna garšu!

Sāc ar mierīgākiem piedzīvojumiem un kas to lai zina – varbūt vasaras izskaņā būsi gatavs izlēkt arī ar izpletni!

Pacelies gaisā, paliekot uz zemes! Vai tas maz ir iespējams? Jā! Dodies uz Piper Seneca V aviosimulatoru  un izbaudi izjūtas, ko sagādā lidošana, paliekot tepat uz zemes! Pārlido pāri gan Parīzes Eifeļtornim, gan saulainajai Bali salai! 

Izbaudi skaistos skatus paceļoties virs Jelgavas, Cēsīm, Siguldas vai Tukuma gaisa balonā kopā ar mīļoto cilvēku. Vēro maģiskās ainavas no putna lidojuma!

Varbūt vienmēr esi domājis – kā tas ir – pašam vadīt lidmašīnu? Tagad Tev ir tāda iespēja! Blakus Tev atradīsies pieredzējis pilots, kurš dos labākos padomus drošai lidmašīnas vadīšanai

Asāku izjūtu cienītāji novērtēs tandēma lidojumu ar paraplānu. No 300 metru augstuma Tev pavērsies neaizmirstams skats uz leju! 

Un kas gan būtu neaizmirstama vasara, ja tajā nebūtu izbaudīts kāds īpašs un neaizmirstams piedzīvojums? Piepildi sapņus vai stājies pretī bailēm un dodies uz Viļņu, lai tandēmā ar instruktoru izlēktu ar izpletni!

Ja jau ilgu laiku sapņo atkal apskatīts citas valstis, tad laiks ceļojumam! Dodies ilgi gaidītajā atpūtā, kur vien sirds kāro! Vai tas būs tepat Eiropā vai kādā eksotiskajā zemē – izvēle ir Tavās rokās. 

Ja tomēr vēl neesi izlēmis, kādus aizraujošos piedzīvojumus gaisā šovasar vēlies piedzīvot, izvēlies dāvanu komplektu “Piedzīvojumi debesīs”

Comments

comments