Valentīndienas dāvanas 2022 – 5 dāvanu idejas Valentīndienai

Ko dāvināt Valentīndienā šogad? Vienalga vai esi brīvs vai attiecībās, gada romantiksākā diena tuvojas.

Valentīndienā laiks atkal domāt radoši: sagādāt dāvanu mīļotajam cilvēkam, organizēt pārsteigumus un izrādīt romantiskas jūtas.

Daudziem no mums Valentīndiena nozīmē lutināt savu mīļoto ar brokastīm gulā vai gardām vakariņām. Valentīndiena ir pirmie lieli svētki uzreiz aiz Ziemassvētkiem un Jaunā gada, tāpēc nav ilgi jāgaida, lai atkal līksmotu.

Lai gan pandēmija joprojām bieži vien nosaka mūsu ikdienu, Valentīndienu nedrīkst palaist garām. Lasi tālāk, lai uzzinātu piecas dāvanu idejas Valentīndienai.

Ko dāvināt Valentīndienā 2022?

Nav pārsteigums, ka vispopulārākās dāvanas Valentīndienā ir šokolādes, pušķi, juvelierizstrādājumu dāvanas un Valentīna dienas kartītes. Alternatīvās dāvanas Valentīna dienai skatiet šeit:

1. Lidojums ar gaisa balonu

Lidojums ar gaisa balonu ir viena no neaizmirstamākajām un vērtīgākajām piedzīvojumu dāvanām, ko iespējams pieredzēt savas dzīves laikā.

2. Spa brīvdienas

Brīvdienas brīnišķīgā SPA, jā, lūdzu! Relaksējošas SPA brīvdienas ir labākā izvēle kā Valentīndienas dāvana, un tā noteikti izkausēs mīļotā sirdi. 

3. Relaksējoša masāža

Šajā Valentīndienā apliecini savu mīlestību ar masāžas dāvanu karti. Silta un relaksējoša vai uzmundrinoša procedūra ir piemērota dāvana Valentīndienā ikvienam, arī draugam, ģimenes loceklim vai partnerim.

4. Vakariņas tumsā

Vakariņas pilnīgā tumsā ir oriģināla alternatīva tradicionālajām restorāna vakariņām. 3 kārtu vakariņas tiek pasniegtas pilnīgā tumsā, liekot izmantot visas citas maņas. Tā būs neaizmirstama dāvana ikvienam!

5. Nomināla dāvanu karte

Vēlies uzdāvināt kādu piedzīvojumu, bet neesi līdz galam pārliecināts, kādu tavs mīļotais cilvēks vēlētos visvairāk? Tādā gadījumā izvēlies nomināla dāvanu karti kā Valentīndienas dāvanu. Dāvanas saņēmējs ar dāvanu karti var izvēlēties, jebkuru piedzīvojumu norādītajā vērtībā.

Comments

comments