Tosti dzimšanas dienā

Apsveikumi un laba vēlējuma vārdi vienmēr ir bijuši dzimšanas dienas neatņemama sastāvdaļa. Taču bez šādiem apsveikuma vārdiem, pie svētku galda sēžot, ir ierasts izteikt kādu trāpīgu tostu, kas pacels garastāvokli un padarīs svinības jautrākas. Kādi tad dzimšanas dienas tosti būtu vislabākie? Dāvanu Serviss piedāvā Jūsu izvēlei krājumu ar tādiem tostiem, kas vienmēr būs pamanāmi!

Savukārt, dzimšanas dienas dāvanas, var atrast plašajā Dāvanu Serviss piedāvājumā, kur ikviens varēs atrast piemērotāko atpūtu, gardēžu prieku vai piedzīvojumu izaicinājumu!

Pacelsim glāzes par to, lai Tev uzbruktu daudz daudz naudas un Tu nespētu no tās atkauties!

 ***

Visskaistākais ir taisnība, vislabākais – veselība, vispatīkamākais ir sasniegt to, ko katrs vēlas. Nu tad iedzersim par to lai šodienas gaviļņiekam viss tas tiek!

 ***

Reiz augstu kalnos dzīvoja kāds vīrs… Viņš agri cēlās, lai notīrītu sniegu no takas, kas ved uz viņa māju… Tā viņš darīja katru dienu… Nu tad iedzersim par to, lai Tev nekad nebūtu jātīra sniegs no takas, kas ved uz Tavu māju, lai to nomīda Tavi daudzie draugi!!! Daudz laimes!

***

Ir simtiem slimību, bet veselība tikai viena. Tad iedzersim par mūsu gaviļnieka veselību!

***

Cilvēki, kuriem nekad nav laika, parasti neko neprot darīt. Pacelsim glāzes par mūsu gaviļnieku, jo viņš atrod laiku visam!

***

Dārgais draugs, lai Taviem bērniem ir bagāti vecāki! Daudz laimes dzimšanas dienā!

***

Dzīve tiek dota vienu reizi, bet izdodas vēl retāk. Pacelsim glāzes par šodienas gaviļnieka jaukajiem un retajiem izdošanās mirkļiem! Daudz laimes!

***

Austrumu gudrība – Nabagajam draugu maz, bet vēl mazāk draugu ir bagātajam. Pacelsim glāzes par mūsu draudzību, kas nav atkarīga no naudas! Daudz laimes dzimšanas dienā, draudziņ!

***

Iedzersim par godīgiem un pieticīgiem cilvēkiem – vēl jo vairāk, jo tādu, kā Tu, mans draugs, ir palicis tik maz…Daudz laimes!

***

Sākumā mīlestība uzvar garlaicību, pēc tam garlaicība nonāvē mīlestību. Iedzersim par to, lai Tavā dzīves ceļā, draugs, nebūtu garlaicīgas mīlestības! Daudz laimes dzimšanas dienā!

Smieklīgi tosti dzimšanas dienā

Ir tik daudzi nopietni tosti u uzrunas dzimšanas dienā, ka dažreiz gribās pateikt ko smieklīgu, lai visiem radītu smaidu sejā. Dāvanu Serviss ir par to parūpējies, šeit apkopoti daži jautri tosti dzimšanas dienā, kas patiks ikvienam!

Lai saglabātu jaunību, jāievēro 3 noteikumi:

*dzīvot godīgi,

*ĒST LĒNI,

*un neatklāt savu īsto gadu skaitu!!!

 ***

Sētā gailis mina vistu. Iznāca saimnieks ar graudiem – barot vistas. Pēkšņi gailis “visu pameta” uz aizskrēja knābāt graudus.

Tad nu novēlam Tev, lai nekad Tevi nemocītu tāds izsalkums!

 ***

Nevēlos vēlēt klišejas un banālas frāzes, tāpēc iedzersim par daudzpunktiem… To vietā Tu  vari izdomāt kaut ko savu.

***

Kad kļūstam vecāki notiek trīs lietas. Pirmkārt, pasliktinās atmiņa un otrkārt.. es tālāk neatceros. Daudz laimes!

***

Daudz laimes šodien un labu veselību rīt no rīta!

***

Cilvēks ierodas šajā pasaulē no nekurienes un aiziet uz nekurieni. Tas ir pietiekams iemesls, lai starp diviem tik svarīgiem notikumiem mēs šeit sanāktu un iedzertu.

***

Es Tev novēlu, lai tu nomirtu simts gadu vecumā! Bet nevis vienkārši nomirtu, bet tevi nogalinātu aiz greizsirdības. Un nevis vienkārši aiz greizsirdības, bet lai būtu tai iemesls! Iedzersim par iemeslu!

***

Garais tosts – nu tad! Īsais tosts – nu! Nu tad daudz laimes Tev šodien!

***

Ja reiz jāt uz elli, tad ar labu zirgu…tad novēlu tev dzimšanas dienā vislabāko zirgu!

***

Lai Tev, vienmēr, būtu tīrs krekls, skaidra saprašana un pietiekami daudz naudas kabatā, lai nopirktu vēl vienu alu!

TOP tosti jubilejā

Jubileja ir ļoti nopietni svētki, esot pie galda, ir vēlme pateikt kaut ko gudru un to, as tiešam patiks jubilāram. Šeit ir apkopoti daži tosti jubilejā, kas noderēs arī tad, kad Jums vajadzīgi, piemēram, labi tosti 50 gadu jubilejā.

Cilvēks ir taisni tik vecs,

cik smagi nes

gadu stāžu,

cik stipri vai vāji

brīnās

par brīnumiem. Iedzersim par to, lai Jubilāris viegli nes savus gadus!

 ***

Lai ārsts, nekad, nevienu eiro no Tevis nenopelnītu!Iedzeram par Tavu jubileju!

 ***

Dzīvot vienkārši – lūk, atslēga garīgam līdzsvaram un laimei. Iedzersim, lai jubilārim ir viegli atrast šo atslēgu!

***

Šodien Tu kļūsti oficiāli pusgadsimtu vecs. Novēlu, Tev priekšā vēl daudz jaukas dzimsānas dienas un, lai izdodas pievienoties 100-gadnieku klubiņam.

 ***

Mēs esam sanākuši, lai paceltu glāzes un iedzertu par mūsu jubilāri! Pacelsim glāzes par to iemeslu, kāpēc esam šeit sanākuši!

 ***

Draugs, neraizējies par savu vecumu, un neskaties uz to kā novecošanu – skaties uz to kā kļūšanu par klasiku! Par to arī iedzersim!

***

Lai Dievs Tev dod daudzus gadus, ko dzīvot. Viņam būtu jāzin, ka uz Zemes ir pārāk maz eņģeļu, un, ka Debesis ir pārpildītas.

***

Cilvēks visumā ir daudz retāka parādība nekā zvaigzne. Tāpēc esi kā zvaigzne! Krīti, kamēr vēl spīdi. Vēlāk vairs neticēs, ka tu esi bijusi zvaigzne. Aizej, pirms nodzisusi! Cik daudz spīdekļu debesīs nodziest noliktā laikā un tos pat neievēro. Bet pie krītošas zvaigznes… Nenokavē! Saskandini, atstāj kristāla skaņu gaisā un aizej…

***

Kaut Tu nodzīvotu 100 gadus, un vēl vienu, ko pavadīt nožēlā.

***

Kaut Tu nomirtu 95 gadu vecumā, gultā, … no šāviena, ko raidījis greizsirdīgs vīrs!

Ja tosti dzimšanas dienā ir atrasti, bet Jūs vēlaties sameklēt arī kādu jautru apsveikumu dzimšanas dienā, Dāvanu Serviss var palīdzēt! Bet gadījumā, ja nepieciešams vispārējs apsveikums dzimšanas dienā, kas noderēs ikvienam jubilārim, ieskatieties bloga rakstā – Apsveikumi dzimšanas dienā!

Comments

comments