TOP 8 piedzīvojumi Lietuvā!

Pagājušajā reizē mēs iepazināmies ar populārākajām piedzīvojumu dāvanām Latvijā un Igaunijā, tāpēc šoreiz turpināsim mūsu ceļojumu uz Lietuvu! Šajā rakstā Tu varēsi uzzināt un iepazīties ar populārākajiem piedzīvojumiem, kurus izbaudīt Lietuvā. 

TOP 8 piedzīvojumi Lietuvā:

1. Lidojums ar gaisa balonu virs Viļņas vai Traķiem

Šis lieliskais piedzīvojums – lidojums ar gaisa balonu – ir izklaide, kas Lietuvā vienmēr bijusi vispopulārākā. Lidojuma laikā Tev būs iespēja iepazīties ar Traķiem un Traķu pili vai Lietuvas galvaspilstētu Viļņu no pilnīgi cita skatu punkta. Karstais gaisa balons lido pāri Vilņas  vecpilsētai, paverot neaizmirstamu panorāmas skatu. Taču tiem, kuriem labāk patīk vērot dabas skatus, ir iepsēja lidot pāri mežiem, upēm, ezeriem un tūristu iemīļotajai Traķu pilij. 

2. Brauciens trasē ar Ferrari vai Lamborghini

Kā jau iepriekš esam minējuši, sporta mašīnas kļūst arvien populārākas it visur, tāpēc nav brīnums, ka tā ir otra populārākā izklaide Lietuvā!

3. Virvju lēciens no tilta

Ja esi izsalcis pēc adrenalīna – virvju lēkšana būs īstais piedzīvojums Tev! Tev būs iespēja lēkt no augstākā gājēju tilta Lietuvā – tas sasniedz 38 metrus. Vai Tu riskētu nolēkt no tilta?

4. Brauciens ar jahtu Kauņas lagūnā

Šis brauciens ar jahtu ļaus Tev pilnībā atrautis no ikdienas steigas un pilsētas kņadas. Kurš gan nevēlot vērot skaistās lagūnas ainavas un baudīt mieru un klusumu?

5. Lēciens ar izpletni Lietuvā

Adrenalīna un traku izklaižu cienītājiem! Lēciena laikā Tev būs iespēja izbaudīt, kā tas ir – piedzīvot negaidītas un adrenalīna piepildītas izjūtas. 

https://www.davanuserviss.lv/davana/leciens-ar-izpletni-saulos/

https://www.davanuserviss.lv/davana/aizraujoss-leciens-ar-izpletni-instruktora-pavadiba-vilna/

6. Lidojums pāri Traķiem un 44 ezeriem

Lidojuma laikā no augšas varēsi baudīt skaistos Lietuvas skatus un ainavas, kā arī maģisko Traķu pili. Latviešiem viennozīmīgi patīk lidot, jo šo sarakstu veidovairāki piedzīvojumu, kas saistīti tieši ar lidošanu un būsanu gaisā.  

7. Vakariņas tumsā

Vakariņas tumsā ir viens no “Laisvailaikio Dovonas” projektiem un norisinās vairākās valstīs. Arī Lietuvā šis ir viens no populārākajiem piedzīvojumiem. 

8. Vakariņas Lietuvas teleīzijas tornī

Lietuvas teleīzijas tornis ir viena no augstākajām celtnēm Austrumeiropā. Restorāns atrodas 165 metru augstumā un piedāvā baudīt ēdienu, vērojot neaizmirstamu skatu. Šis noteikti ir piedzīvojums, kas jāizbauda ikvienam gardēdim!

Kuru no piedzīvojumiem Tu vsilaprātāk izbaudītu?

Comments

comments