Tēva diena tuvojas!

Šogad Tēva dienu svinēsim svētdien 11. septembrī. Svinēt Tēva dienu tiek aicināts ikviens, kurš vēlas pateikties savam tēvam par mīlestību, drosmi, rūpēm, atklātību, gudrību, pacietību un smaidu, ko viņš ir dāvājis saviem bērniem.

Dāvanu serviss

Vai zināji, ka pirmā Tēva diena tika svinēta jau 1910. gadā? To aizsāka kāda sieviete Vašingtonā, kurai nebija mātes un kura vēlējās svinīgi apsveikt savu tēti un pateikties viņam par viņas un pārējo 5 brāļu un māsu audzināšanu un rūpēm. Šodien mēs viņai varam pateikt lielu paldies par viņas ideju un spēju pierādīt šo svētku nozīmi ikvienā ģimenē!

1924. gadā Tēva diena tika pasludināta par oficiāliem svētkiem, lai stiprinātu bērnu un tēvu attiecības un atgādinātu tēviem, ka arī viņi ģimenē ieņem īpašu lomu.

Pasaulē radusies tradīcija, ka Tēva dienas zieds ir roze. Rozes ziedu piesprauž pie apģērba, tā parādot cieņu un pateicību saviem tētiem. Sarkana roze tiek piesprausta, ja tēvs ir dzīvs, balta, ja devies aizsaulē.

Dāvanu serviss

Vai atceries, cik daudz Tavu sapņu bērnībā ir piepildījis Tavs tētis? Kamēr Latvijā Tēva dienas svinēšana vēl nav tik izplatīta, kā arī mums nav īpašu tradīciju, ko darām tieši Tēva dienā, Dāvanu serviss vēlas ieviest jauku tradīciju – katru gadu piepildīt kādu no Tava tēta sapņiem.

Eiropā Tēva dienā populārākās dāvanas, ko dāvina tētiem, ir:

Īpašas aproču pogas, līdzekļi automašīnas spodrināšanai, kaklasaites, golfa spēlēšanas piederumi, gaļas cepšanas piederumi, smaržas un bārdas pielīdzināšanas mašīna.

Mūsuprāt, Tavs tētis būs ievērojami pārsteigtāks un priecīgāks, ja Tu viņam uzdāvināsi, piemēram,  īpašo izlasi “Šaušanas piedzīvojums.” Tā ir īpaša izlase, kurā iekļauti vairāk kā 10 dažādas piedzīvojumu dāvanas visā Latvijā, no kurām tavs tētis varēs izvēlēties sev piemērotāko.

Ja Tavs tētis ir dabas mīļotājs un Tu esi daudz dzirdējis, kā tētis jūsmo par dienām, kad bija laiks aizbraukt makšķerēt, pārvērt viņa skaistās atmiņas realitātē! Pavadi dienu kopā ar tēti Smiltenes novadā, sēžot katrs pie savas makšķeres, runājot un klausoties tēta jaunības stāstus. Izklausās fantastiski, ne tā?

Atceries! Tēva diena ir tikpat nozīmīga un vērtīga kā Māte diena. Pārsteidz šogad savu tēti ar dāvanu un piepildi viņa sirdi ar siltām emocijām!

Mēs, Dāvanu serviss, Tev palīdzēsim!

Dāvanas Tēva dienā atradīsi šeit!

Lai mīlestības pilna Tēva diena!

Dāvanu serviss

P.S. Mātes dienā sociālie tīkli ir pilni ar selfijiem kopā ar mammām. Svētdien uztaisi selfiju kopā ar tēti un parādi visiem, ka Tavs tētis ir vislabākais 🙂

Comments

comments