Šokolādes masāža – kāda ir tās iedarbība? Kā notiek procedūra un cik tā maksā?

Šokolādes masāža ir īsti svētki ķermenim un sajūtām. Šai procedūrai ir relaksējoša, kā arī mitrinoša, barojoša, atjaunojoša un izlīdzinoša iedarbība uz ādu. Šokolādei piemīt arī pretcelulīta īpašības.

Sieviete izbauda šokolādes masāžu ar karstās šokolādes procedūru

Šokolādes masāža ir relaksējoša ķermeņa procedūra, kas pozitīvi ietekmēs arī ādas stāvokli. Tā ir lieliska idejas dāvanai tuvam cilvēkam, piemēram, dzimšanas dienā, jubilejā, Valentīndienā vai Sieviešu dienā.

Masāžas šokolāde – kādas īpašības tai piemīt?

Masāžas šokolāde ir patīkamā un lietderīgā kombinācija. Šī procedūra ļauj ne vien uzlabot ādas izskatu, bet arī kārtīgi atpūsties un relaksēties. Tai ir liela popularitāte, īpaši starp šī saldā deserta cienītājiem.

Masāžas šokolāde sastāv no dabīgām sastāvdaļām, piemēram, kakao masas un kokosriekstu, mandeļu, saulespuķu, sezama un aprikožu kauliņu eļļas. Tai ir bieza konsistence un garda smarža, tāpēc tā stimulē ne tikai ķermeni, bet arī sajūtas. Šokolāde ir bagātīgs flavonoīdu avots, kuriem piemīt spēcīgas antioksidantu īpašības, kas nozīmē, ka tie efektīvi bloķē brīvo radikāļu darbību, kas ir atbildīgi arī par ādas novecošanos. Pateicoties tam, šokolādes masāžai piemīt atjaunojošas, izlīdzinošas un elastību saglabājošas īpašības. Kakao ekstrakts satur kofeīnu, kas palīdz samazināt taukaudus un celulītu, linolskābi ar reģenerējošu iedarbību, mazinot rētas un strijas, kā arī teobromīnu, kas stimulē šūnu lipolīzi jeb tauku šūnu membrānas šķīšanas procesu. Tāpat šai procedūrai piemīt mitrinošas, balinošas un barojošas īpašības.

Masāžas norise

Šokolādes procedūra ir balstīta uz klasiskām masāžas tehnikām un nodrošina individuālu pieeju. Masieris uz ķermeņa uzklāj siltas šokolādes masu, parasti pievienojot dažāda veida aromterapijas eļļas, piemēram, citronu vai apelsīnu, un pēc tam masē noteiktas ķermeņa daļas. Pēc procedūras ķermeni ietin folijā un uz apmēram 15 minūtēm pārklāj ar segu. Tam seko šokolādes nomazgāšana. Šī relaksējošā masāža atslābina muskuļus un baro ādu.

Kā sagatavoties masāžai?

Pirms ķermeņa masāžas ir jānomazgājas dušā, un ir ieteicams veikt arī kārtīgu pīlingu. Atmirušās epidermas pīlings ļaus ādai labāk uzsūkt vērtīgās uzturvielas, ko satur šokolāde. Dažos skaistumkopšanas salonos šādu pīlingu veic pirms procedūras, tāpēc ir vērts par to painteresēties. Visa ķermeņa – arī kāju – masāžas gadījumā sievietēm ieteicams veikt depilāciju.

Procedūras indikācijas un kontrindikācijas

Karstās šokolādes masāža ir ieteicama cilvēkiem, kam ir nepieciešama relaksācija un atpūta. Tāpat tā noderēs cilvēkiem ar celulītu, lieko svaru un aptaukošanos, nervu spriedzi, muskuļu un locītavu sāpēm, kā arī stresu un sliktu pašsajūtu.

Ir jāatceras, ka šī masāža, neskatoties uz daudzajām organismam vērtīgajām īpašībām, nav ieteicama ikvienam. Galvenās procedūras kontrindikācijas ir: grūtniecība, ādas iekaisumi, drudzis, varikozas vēnas, infekcijas slimības, asinsrites traucējumi vai hiperaktivitātes sindromu. Ja Tev ir šaubas par masāžas veikšanu, ir vērts pirms tās konsultēties ar masieri.

Masāža diviem kā dāvanas ideja

Ķermeņa masāža ir patīkama un relaksējoša procedūra, kuru ir iespējams izmantot divatā. Kopā pavadītais laiks ir arī nenovērtējams veids, kā satuvināties un svinēt svarīgus notikumus, piemēram, dzimšanas dienas, jubilejas, saderināšanos. Romantiskā masāža ir unikāls laika pavadīšanas veids. Procedūra ar aromātisko šokolādi ne tikai atslābinās Tavu partneri, bet arī uzlabos viņa pašsajūtu, baros un mitrinās ādu, kā arī palīdzēs atbrīvoties no traucējoša celulīta.

Šokolādes masāža ir arī lieliska ideja dāvanai tuvam cilvēkam, piemēram, mammai, draudzenei, māsai vai krustmeitai. Tā lieliski noderēs svarīga notikuma atzīmēšanai vai vienkārši kā iespēja relaksācijai un mirklim sev. Turklāt Tu vari pasūtīt elegantu dāvanu karti caur mūsu mājaslapu, kuru vēlāk varēsi uzdāvināt mīļajam cilvēkam.

Cik maksā šokolādes masāža?

Šokolādes masāžas cena galvenokārt ir atkarīga no tās ilguma, kā arī no tā, vai tiks masēts viss ķermenis vai, piemēram, tikai mugura. Izmaksas var atšķirties atkarībā no pilsētas vai salona, kurā masāža notiks, taču parasti tās svārstās no aptuveni 20 EUR līdz 100 EUR. Apskatiet šokolādes procedūru piedāvājumus ŠEIT.

Comments

comments