Skolotāju dienas adrenalīns 2016

Lai arī Dāvanu serviss komandai studiju gadi jau pagājuši, ar labām domām kavējamies atmiņās par skolas laikiem. Katru gadu oktobra sākumā ar patīkamu nostaļģiju par skolā pavadīto laiku un skolotājiem svinam Skolotāju dienu.

Tā kā skolēni katru gadu apsveic un iepriecina savas mīļākās skolotājas ar ziediem, Dāvanu serviss jau ceturto gadu iepriecina skolotājus ar dažādiem piedzīvojumiem.

Skolotāju dienas adrenalīns

2015. gadā rīkojām skolotājiem sacensības ar kartingiem kartinga hallē “Preses nams.”

Šogad nolēmām iepriecināt skolotājus ar bezmaksas braucieniem ar Ferrari, jo šis piedzīvojums kļuvis par 2015. un 2016. gada pieprasītāko dāvanu. Kāpēc gan neiepriecināt skolotājus ar tik košu un emocijām bagātu dāvanu?

Pirms pasākuma savā Dāvanu serviss Facebook lapā izsludinājām konkursu, kurā lūdzām Latvijas skolēnus pieteikt savas labākās skolotājas braucienam ar Ferrari, kurā saņēmām pārsteidzoši lielu atsaucību.

Vēlamies pateikties visiem skolēniem, kuri pieteica savas skolotājas. Jūsu neatlaidība ļāva mums izvēlēties 9 atraktīvus un dzīvespriecīgus skolotājus, kuri atsaucās uz mūsu aicinājumu pieteikties Skolotāju dienas adrenalīnam.

Pasākuma dienā no rīta lija stiprs lietus, likās, ka Dāvanu serviss telts no milzīgajām vēja brāzmām tūlīt pacelsies gaisā. Tomēr, kad sāka ierasties skolotāji, lietus norimās, vējš pazuda.

Ar patiesu prieku un svētku sajūtu sagaidījām katru skolotāju, uzņēmām superīgas bildes un pats galvenais devām iespēju skolotājiem pašiem sēsties pie Ferrari stūres un sajust adrenalīnu un iegūt neaizmirstamas emocijas.

Pēc brauciena pasniedzām skolotājiem diplomu par piedalīšanos.

Paldies visiem skolotājiem par atsaucību un brīnišķīgi pavadīto laiku kopā!

Uz tikšanos nākamajā Skolotāju dienas adrenalīnā!

Skolotāju dienas adrenalīns Skolotāju dienas adrenalīns Skolotāju dienas adrenalīns Skolotāju dienas adrenalīns Skolotāju dienas adrenalīns Skolotāju dienas adrenalīns Skolotāju dienas adrenalīns Skolotāju dienas adrenalīns  Skolotāju dienas adrenalīns Skolotāju dienas adrenalīns

Comments

comments