Sajūti mīlestību visapkārt!

Eņģelītis pa gaisu trauc,

Visus šodien mīlēt sauc!

Mīlestības bultas saldas,

Lai Tev garām neaiztraucas!

 iStock_000005739964Small

Svētā Valentīna dienu sāka svinēt 17. gs. Lielbritānijā, bet 18. gs vidū, tā bija kļuvusi par ierastu lietu starp draugiem un mīļotajiem, lai apmainītos ar žetoniem, emocionālām rakstveida vēstulēm. Valentīna dienu svin mīlnieki un visi, kas mīl dāvinot ziedus, šokolādes un kartiņas. Diena ir nosaukta par godu Valentīnam, mīlētāju aizbildnim un vienam no trim svētajiem, kuri 14. februārī mira mocekļa nāvē. Leģenda vēstī, ka diena nosaukta priestera, svētā Valentīna vārdā, kurš 3. gadsimtā dzīvoja Romā.

            Latvijā par Valentīna dienu radušies dažādi stereotipi, daži uzskata, ka šie ārzemju svētki nebūtu jāsvin, tomēr šī ir lieliska diena, lai mīlētu un dalītos savā mīlestībā ar citiem.

Ko darīt Valentīna dienā? Padariet šo dienu īpašu, sagādājiet kādu pārsteigumu savam mīļotajam vīrietim, vai paši sev. Esiet radoši gatavojiet ēdienus ar romantisku noformējumu, ietērpiet savu mājokli mīlestības noskaņās, ieviesiet savā apģērbā kādu sarkanu elementu kas simbolizē mīlestību. Atļaujieties šajā dienā iepriecināt savu mīļoto cilvēku vai sevi ar kādu pārsteigumu – vakariņām restorānā, koncerta vai teātra apmeklējumu, atpūtu SPA salonā, vai ar kādu aktīvās atpūtas piedzīvojumu.

Izrādiet savas jūtas! Dalieties ar mīlestību ne tikai Valentīna dienā, bet arī pārējās dienās, kā teicis Imants Ziedonis ‘’Bez mīlestības nedzīvojiet, bez mīlestības viss ir mazs, bez mīlestības dūmo krāsnis, un maizi negriež nazis ass’’.

Ja vēlaties iepriecināt savus mīļotos cilvēkus DāvanuServiss.lv ir sagatavojis Jums neaizmirstamas dāvanas svētkiem un ikdienai, ienāciet un apskatieties www.davanuserviss.lv

Comments

comments